KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

PENDİKSPOR MAÇI İLE İLGİLİ KOCAELİSPOR YÖNETİMİNDEN FLAŞ AÇIKLAMA! KONU: MAÇ ÜCRETLİ Mİ ÜCRETSİZ Mİ?

SPOR 04.08.2023 - 20:59, Güncelleme: 04.08.2023 - 22:26
 

PENDİKSPOR MAÇI İLE İLGİLİ KOCAELİSPOR YÖNETİMİNDEN FLAŞ AÇIKLAMA! KONU: MAÇ ÜCRETLİ Mİ ÜCRETSİZ Mİ?

Kocaelispor – Pendikspor maçının ücretli olup olmayacağına yönelik akşam saatlerinde yönetimden açıklama yapıldı.

Kocaelispor yönetiminde idari konulardan sorumlu olan Veli Başkurt konuyla ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede, “Maçın ücretsiz yapılması gibi bir durum söz konusu değil. O kadar insan parasını verip biletini almışken, bir gün kala maçı ücretsiz yapamazdık. Gönüllü olarak kulübe destek sağlamak isteyen biletini alıp stadyuma girecek, bilet almak istemeyenleri de Passolig kartları olup olmadığına bakmadan içeriye alacağız. İnsanları bilet almadı diye kapıdan döndürecek değiliz. Taraftarımız bizim başımızın tacıdır. İnanıyoruz açılışta tribünlerimizin önemli bir bölümü dolacaktır” dedi. Kocaeli Stadı’nda, 5 Ağustos Cumartesi günü saat 18.30’da ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın konserinin ardından Kocaelispor saat 21.00’de Süper Lig ekibi Pendikspor ile lig öncesinde taraftarı önünde ilk ve son provayı yapacak. HODRİ MEYDAN'DAN AÇIKLAMA Hodri Meydan Taraftarlar Derneği ise akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kulübümüzün sezon açılış organizasyonunu tüm taraftarlarımıza ücretsiz yapması üzerine, yarın her zaman ki yerimizde olacağız.” ifadelerini kullandı. DAHA ÖNCE KADIN VE ÇOCUKLARA SINIRLI SAYIDA ÜCRETSİZ DEMİŞTİ Kocaelispor yönetimi geçtimiz günlerde Pendikspor karşılaşması için kale arkası ve üst tribünleri sadece kadınlar ile çocuklara sınırlı olmak üzere ücretsiz olacağını şu ifadelerle duyurmuştu;  "5 Ağustos Cumartesi günü Pendikspor ile oynanacak olan müsabakada güney kale arkası alt ve üst tribünleri sadece bayan ve çocuk taraftarlarımızla sınırlı olmak üzere ücretsiz olacaktır. Müsabakayı ücretsiz izlemek isteyen bayan ve çocuk taraftarlarımız sadece güney kale arkası alt ve üst tribünlerinden stadyuma giriş yapabilecektir. Güney kale arkası alt ve üst tribünlerinde ücretsiz olarak müsabakayı izlemek isteyen bayan ve çocuk taraftarlarımız için Passolig kart zorunluluğu bu müsabakaya özel kaldırılmış olup diğer tribünlerimizde Passolig kart ile bilet satın alma zorunluluğu devam etmektedir." PENDİKSPOR MAÇI ÖNCESİ HAZIRLIK TAMAM Öte yandan Yeşil Siyahlı ekip sosyal medya hesabından Pendikspor maçı öncesi hazırlıklarını tamamladığını duyurarak, antrenman fotoğraflarını paylaştı;  
Kocaelispor – Pendikspor maçının ücretli olup olmayacağına yönelik akşam saatlerinde yönetimden açıklama yapıldı.

Kocaelispor yönetiminde idari konulardan sorumlu olan Veli Başkurt konuyla ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede, “Maçın ücretsiz yapılması gibi bir durum söz konusu değil. O kadar insan parasını verip biletini almışken, bir gün kala maçı ücretsiz yapamazdık. Gönüllü olarak kulübe destek sağlamak isteyen biletini alıp stadyuma girecek, bilet almak istemeyenleri de Passolig kartları olup olmadığına bakmadan içeriye alacağız. İnsanları bilet almadı diye kapıdan döndürecek değiliz. Taraftarımız bizim başımızın tacıdır. İnanıyoruz açılışta tribünlerimizin önemli bir bölümü dolacaktır” dedi.

Kocaeli Stadı’nda, 5 Ağustos Cumartesi günü saat 18.30’da ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın konserinin ardından Kocaelispor saat 21.00’de Süper Lig ekibi Pendikspor ile lig öncesinde taraftarı önünde ilk ve son provayı yapacak.

HODRİ MEYDAN'DAN AÇIKLAMA

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği ise akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kulübümüzün sezon açılış organizasyonunu tüm taraftarlarımıza ücretsiz yapması üzerine, yarın her zaman ki yerimizde olacağız.” ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE KADIN VE ÇOCUKLARA SINIRLI SAYIDA ÜCRETSİZ DEMİŞTİ

Kocaelispor yönetimi geçtimiz günlerde Pendikspor karşılaşması için kale arkası ve üst tribünleri sadece kadınlar ile çocuklara sınırlı olmak üzere ücretsiz olacağını şu ifadelerle duyurmuştu;  "5 Ağustos Cumartesi günü Pendikspor ile oynanacak olan müsabakada güney kale arkası alt ve üst tribünleri sadece bayan ve çocuk taraftarlarımızla sınırlı olmak üzere ücretsiz olacaktır. Müsabakayı ücretsiz izlemek isteyen bayan ve çocuk taraftarlarımız sadece güney kale arkası alt ve üst tribünlerinden stadyuma giriş yapabilecektir. Güney kale arkası alt ve üst tribünlerinde ücretsiz olarak müsabakayı izlemek isteyen bayan ve çocuk taraftarlarımız için Passolig kart zorunluluğu bu müsabakaya özel kaldırılmış olup diğer tribünlerimizde Passolig kart ile bilet satın alma zorunluluğu devam etmektedir."

PENDİKSPOR MAÇI ÖNCESİ HAZIRLIK TAMAM

Öte yandan Yeşil Siyahlı ekip sosyal medya hesabından Pendikspor maçı öncesi hazırlıklarını tamamladığını duyurarak, antrenman fotoğraflarını paylaştı;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.