KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

ŞÜPHE ÜZERİNE DURDURULAN ŞAHSIN ÜZERİNDEN ÇIKTI!

ASAYİŞ 14.11.2023 - 21:36, Güncelleme: 14.11.2023 - 21:43
 

ŞÜPHE ÜZERİNE DURDURULAN ŞAHSIN ÜZERİNDEN ÇIKTI!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, il genelinde vatandaşın huzuru için düzenlenen uygulamalara aralıksız devam ediyor.

Kocaeli Valiliği’nin koordinasyonunda yürütülen asayiş – huzur uygulamaları aralıksız sürüyor.   Suç işlenmemesi için caydırıcı polisiye tedbirler almak, suç işlenmesi halinde gerekli hukuki işlemleri yapmak ve müeyyideler uygulama anlamındaki ismi Proaktif Polislik kapsamı çerçevesinde İzmit'te bir şüpheli şajıs yakalandı. A.E. iisimli şahısın üst aramasında 22 gram bonzai, 44 gram metamfetamin, 6 gram skunk ve1 gram macun esrar ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan A.E. nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, il genelinde vatandaşın huzuru için düzenlenen uygulamalara aralıksız devam ediyor.

Kocaeli Valiliği’nin koordinasyonunda yürütülen asayiş huzur uygulamaları aralıksız sürüyor. 

 Suç işlenmemesi için caydırıcı polisiye tedbirler almak, suç işlenmesi halinde gerekli hukuki işlemleri yapmak ve müeyyideler uygulama anlamındaki ismi Proaktif Polislik kapsamı çerçevesinde İzmit'te bir şüpheli şajıs yakalandı. A.E. iisimli şahısın üst aramasında 22 gram bonzai, 44 gram metamfetamin, 6 gram skunk ve1 gram macun esrar ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan A.E. nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.