LASTİK İŞ yılbaşı

TEKERLEKLİ SANDALYESİ İLE DENİZE ATLADI

KOCAELİ 06.07.2022 - 16:53, Güncelleme: 06.07.2022 - 16:53
 

TEKERLEKLİ SANDALYESİ İLE DENİZE ATLADI

Değirmendere sahilinde tekerlekli sandalyesinde oturan Ü.A. Cesur, cep telefonu ile bir süre mesajlaştıktan sonra tekerlekli aracını denize sürdü.

Alınan bilgiye göre Değirmendere sahilinde tekerlekli sandalyede oturan  Ü.A. Cesur bir süre telefonla görüştükten sonra denize atladı . Olayı Gören Gölcük belediyesi temizlik işleri Müdürlüğü personellerinden Arasöz aracında görevli Salih Çobantaş olayı fark etti. Denize düşen engelli vatandaşı hiç tereddüt etmeden atlayarak kurtaran Salih Çobantaş'ı gören çevre sakinleri hemen sağlık görevlilerine haber verdiler.   Olay yerinde kurtarılan engelli vatandaşımıza müdahale eden sağlık ekipleri, vatandaşımızın durumunun iyi olduğunu belirttiler.  Gölcük belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özbay "Engelli vatandaşımızı son anda kurtararak hayata bağlayan personelimiz Salih ÇOBANTAŞ'ı bu davranışından dolayı tebrik ediyoruz"dedi.      
Değirmendere sahilinde tekerlekli sandalyesinde oturan Ü.A. Cesur, cep telefonu ile bir süre mesajlaştıktan sonra tekerlekli aracını denize sürdü.

Alınan bilgiye göre Değirmendere sahilinde tekerlekli sandalyede oturan  Ü.A. Cesur bir süre telefonla görüştükten sonra denize atladı . Olayı Gören Gölcük belediyesi temizlik işleri Müdürlüğü personellerinden Arasöz aracında görevli Salih Çobantaş olayı fark etti. Denize düşen engelli vatandaşı hiç tereddüt etmeden atlayarak kurtaran Salih Çobantaş'ı gören çevre sakinleri hemen sağlık görevlilerine haber verdiler.

 

Olay yerinde kurtarılan engelli vatandaşımıza müdahale eden sağlık ekipleri, vatandaşımızın durumunun iyi olduğunu belirttiler.

 Gölcük belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özbay "Engelli vatandaşımızı son anda kurtararak hayata bağlayan personelimiz Salih ÇOBANTAŞ'ı bu davranışından dolayı tebrik ediyoruz"dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.