H.İhsan SÖNMEZ
Köşe Yazarı
H.İhsan SÖNMEZ
 

FERHAT İLE ENFLASYON!

Pazarcı karpuzu  önce  İkiye bölerde şimdi dört dilime bölüyor. On dörde kadar yolu var.   Kirazın yanından geçerken  Esas duruşa geçenler gördüm.    Pazarcı eskiden dört oktav  Bağırırdı. Şimdi tık çıkmıyor  Tezgaha davet edecek olsa  Oradan koşar adım kaçan  Müşteriler var.    Limon, marul pazar dükü Çilek dersen York Düşesi Domates Antalya şansölyesi  Gelde şimdi çık bu pazara  Gariban Anadolu çocuğu olarak.   Hıyarın bu kadar değerli olduğuna  İnanmayan hıyarlar gördüm  Hepsi yeşil kabak gibiydi    Ucuz ne var demeyin! Külliyen yanlış soru  Pahalı olmayan ne var? Doğru soru.   Ben bu ülkenin  En çok enflasyonunu seviyorum.  Ferhat ile enflasyon ne aşk ama!
Ekleme Tarihi: 06 Mayıs 2026 -Çarşamba

FERHAT İLE ENFLASYON!

Pazarcı karpuzu  önce 

İkiye bölerde şimdi dört

dilime bölüyor.

On dörde kadar yolu var.

 

Kirazın yanından geçerken 

Esas duruşa geçenler gördüm. 

 

Pazarcı eskiden dört oktav 

Bağırırdı. Şimdi tık çıkmıyor 

Tezgaha davet edecek olsa 

Oradan koşar adım kaçan 

Müşteriler var. 

 

Limon, marul pazar dükü

Çilek dersen York Düşesi

Domates Antalya şansölyesi 

Gelde şimdi çık bu pazara 

Gariban Anadolu çocuğu olarak.

 

Hıyarın bu kadar değerli olduğuna 

İnanmayan hıyarlar gördüm 

Hepsi yeşil kabak gibiydi 

 

Ucuz ne var demeyin!

Külliyen yanlış soru 

Pahalı olmayan ne var? Doğru soru.

 

Ben bu ülkenin 

En çok enflasyonunu seviyorum. 

Ferhat ile enflasyon ne aşk ama!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.