LASTİK İŞ yılbaşı

YENİDEN REFAH BÜYÜK KONGRE İÇİN, HER İLÇEDEN ONLARCA OTOBÜS KALDIRACAKLAR

SİYASET 28.10.2022 - 08:29, Güncelleme: 28.10.2022 - 08:29
 

YENİDEN REFAH BÜYÜK KONGRE İÇİN, HER İLÇEDEN ONLARCA OTOBÜS KALDIRACAKLAR

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il teşkilatı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İl başkanı Mehmet Aras’ ın başını çektiği partililer neredeyse her gün sokakta vatandaşın yanı başında. Her gün bir ilçede, bir mahallede halkı dinliyor, partilerini anlatıyor. Partinin 2. Olağan büyük kongresinin 6 Kasım’da Ankara’ da yapılacağının ilan edilmesinin ardından ilçelerde yapılan programlar sıklaştırıldı. Parti heyeti bu akşamki programını Karamürsel ilçe merkezinde gerçekleştirdi. Heyet Karamürsel halkının sorunlarını dinledi. Karamürsellilere Yeniden Refah Partisini ve ülkenin sorunlarına bulduğu çözümleri anlattı. Karamürsellileri büyük kongreye davet etti. Ziyaretler sırasında il başkanı Mehmet Aras pek çok kişiyi büyük kongreye davet etti. Program esnasında basına da açıklamalarda bulunan Aras kongre günü her ilçeden onlarca otobüs kaldıracaklarını belirtti. Talep eden herkesin Ankara’ ya gitmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Aras, bütün Kocaeli halkını kongrede görmek istediklerini söyledi.
Yeniden Refah Partisi Kocaeli il teşkilatı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İl başkanı Mehmet Aras’ ın başını çektiği partililer neredeyse her gün sokakta vatandaşın yanı başında. Her gün bir ilçede, bir mahallede halkı dinliyor, partilerini anlatıyor.

Partinin 2. Olağan büyük kongresinin 6 Kasım’da Ankara’ da yapılacağının ilan edilmesinin ardından ilçelerde yapılan programlar sıklaştırıldı.

Parti heyeti bu akşamki programını Karamürsel ilçe merkezinde gerçekleştirdi. Heyet Karamürsel halkının sorunlarını dinledi. Karamürsellilere Yeniden Refah Partisini ve ülkenin sorunlarına bulduğu çözümleri anlattı. Karamürsellileri büyük kongreye davet etti.

Ziyaretler sırasında il başkanı Mehmet Aras pek çok kişiyi büyük kongreye davet etti.

Program esnasında basına da açıklamalarda bulunan Aras kongre günü her ilçeden onlarca otobüs kaldıracaklarını belirtti. Talep eden herkesin Ankara’ ya gitmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Aras, bütün Kocaeli halkını kongrede görmek istediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.