LASTİK İŞ yılbaşı

YILDIRIM'DAN MANİDAR MESAJ ''ESERİ OLMAYAN FİDE DAĞITIR''

KARAMÜRSEL 27.05.2021 - 17:28, Güncelleme: 27.05.2021 - 17:37
 

YILDIRIM'DAN MANİDAR MESAJ ''ESERİ OLMAYAN FİDE DAĞITIR''

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım sosyla medya hesabından çok manidar bir paylaşım yaptı.

Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım mesajında" Eseri olmayanlar patlıcan, salatalık, domates fidesi dağıtır,Eseri olanlar, eserlerini anlatır" yazarken akıllara İzmit Belediye Başkanı Fatma KAplan Hürriyet geldi. Hatırlanacağı gibi İzmit Belediye Başkanı Hürriyet  Kandıra ve Körfezli çiftçilere yüksek verimli sebze fidelerini teslim etmişti.  Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım'ın yaptığı paylaşım ile " Yıldırım , Fatma Kaplan Hürriyet'i mi ima ediyor" sorusunu akıllara getirdi.  İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz hafta Körfez,Kandıra ve İzmit'in köylerinde fide dağıtmıştı... İsmail Yıldırım'ın paylaşımı " Fatma Kaplan Hürriyet'i mi ima ediyor?" sorularına yol açtı.. i  
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım sosyla medya hesabından çok manidar bir paylaşım yaptı.

Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım mesajında" Eseri olmayanlar patlıcan, salatalık, domates fidesi dağıtır,Eseri olanlar, eserlerini anlatır" yazarken akıllara İzmit Belediye Başkanı Fatma KAplan Hürriyet geldi. Hatırlanacağı gibi İzmit Belediye Başkanı Hürriyet  Kandıra ve Körfezli çiftçilere yüksek verimli sebze fidelerini teslim etmişti. 

Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım'ın yaptığı paylaşım ile " Yıldırım , Fatma Kaplan Hürriyet'i mi ima ediyor" sorusunu akıllara getirdi. 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz hafta Körfez,Kandıra ve İzmit'in köylerinde fide dağıtmıştı...

İsmail Yıldırım'ın paylaşımı " Fatma Kaplan Hürriyet'i mi ima ediyor?" sorularına yol açtı..

i

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.