LASTİK İŞ yılbaşı

YRP SON PROGRAMINI İZMİT İLÇESİNDE YAPTI

SİYASET 26.04.2022 - 08:16, Güncelleme: 26.04.2022 - 08:16
 

YRP SON PROGRAMINI İZMİT İLÇESİNDE YAPTI

Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanlığı ramazan çalışmalarının sonuncusunu İzmit merkezinde gerçekleştirdi.

Program kapsamında ramazan ayının başından bu güne yüzlerce kafe ve kıraathane ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaret edilen mekânlarda halka partinin projeleri anlatıldı, halkın dertleri dinlendi. İl başkanı Mehmet Aras’ ın sandalye üzerinden yaptığı konuşmaları vatandaşlar ilgi ile takip etti. Aras’ ın konuşmalarını sık sık alkışlarla kesildi. Aras vatandaştan oy sözü aldı. Vatandaşa hizmet sözü verdi. ARAS’ I DİNLEYENLER ARASINDA SÜPRİZ İSİM. Aras’ ın konuşmasını dinleyenler arasında 21. Dönem MHP Kocaeli milletvekili Kemal Köse’ de vardı. Konuşma sonrasında Köse, yeniden refah partisi il başkanı Mehmet Aras’ a çay ikram etti. İkili ülkenin mevcut durumu hakkında görüş alış verişinde bulundular. Yeniden refah partisinin sürpriz yükselişi üzerine konuştular. Halkla kucaklaşma programı sonrasında basına açıklama yapan il başkanı Mehmet Aras, ramazan ayı başından bu yana devam eden halkla kucaklaşma programlarımızın sonuncusunu bu akşam İzmit ilçemizde yaptık. Bu programlar neticesinde partimizin halktaki karşılığını daha iyi görme imkânına kavuştuk. Yeniden refah partisi bu ülkenin yükselen değeridir. Bu programlar tamamlanmış olsa da halkımızla birlikte olmaya devam edeceğiz. Dedi.
Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanlığı ramazan çalışmalarının sonuncusunu İzmit merkezinde gerçekleştirdi.

Program kapsamında ramazan ayının başından bu güne yüzlerce kafe ve kıraathane ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaret edilen mekânlarda halka partinin projeleri anlatıldı, halkın dertleri dinlendi.

İl başkanı Mehmet Aras’ ın sandalye üzerinden yaptığı konuşmaları vatandaşlar ilgi ile takip etti. Aras’ ın konuşmalarını sık sık alkışlarla kesildi. Aras vatandaştan oy sözü aldı. Vatandaşa hizmet sözü verdi.

ARAS’ I DİNLEYENLER ARASINDA SÜPRİZ İSİM.

Aras’ ın konuşmasını dinleyenler arasında 21. Dönem MHP Kocaeli milletvekili Kemal Köse’ de vardı. Konuşma sonrasında Köse, yeniden refah partisi il başkanı Mehmet Aras’ a çay ikram etti. İkili ülkenin mevcut durumu hakkında görüş alış verişinde bulundular. Yeniden refah partisinin sürpriz yükselişi üzerine konuştular.

Halkla kucaklaşma programı sonrasında basına açıklama yapan il başkanı Mehmet Aras, ramazan ayı başından bu yana devam eden halkla kucaklaşma programlarımızın sonuncusunu bu akşam İzmit ilçemizde yaptık. Bu programlar neticesinde partimizin halktaki karşılığını daha iyi görme imkânına kavuştuk. Yeniden refah partisi bu ülkenin yükselen değeridir. Bu programlar tamamlanmış olsa da halkımızla birlikte olmaya devam edeceğiz. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.