KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

YSK KARARIYLA CHP'Lİ ACURMAN ADAY OLUYOR!

SİYASET 01.03.2024 - 18:11, Güncelleme: 01.03.2024 - 18:11
 

YSK KARARIYLA CHP'Lİ ACURMAN ADAY OLUYOR!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başiskele Belediye Adayı olan ancak önceki günlerde adaylığı düşürülen Anıl Acurman, aday oluyor

CHP'nin Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman’ın adaylığı ile ilgili itiraz yapılmış Başiskele İlçe Seçim Kurulu, ilçe başkanlığı görevinden gereken zamanda istifa etmeyen Acurman’ın adaylığını düşürmüştü. İl Seçim Kurulu’na yapılan itiraz da kabul edilmedi ve Acurman’ın adaylığı resmen düşürülmüştü. Bunun üzerine Yüksek Seçim Kurulu'na itiraz eden Acurman, haklı bulunarak aday olabilir.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başiskele Belediye Adayı olan ancak önceki günlerde adaylığı düşürülen Anıl Acurman, aday oluyor

CHP'nin Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman’ın adaylığı ile ilgili itiraz yapılmış Başiskele İlçe Seçim Kurulu, ilçe başkanlığı görevinden gereken zamanda istifa etmeyen Acurman’ın adaylığını düşürmüştü. İl Seçim Kurulu’na yapılan itiraz da kabul edilmedi ve Acurman’ın adaylığı resmen düşürülmüştü.

Bunun üzerine Yüksek Seçim Kurulu'na itiraz eden Acurman, haklı bulunarak aday olabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.