LASTİK İŞ yılbaşı

ZİNCİRLEME KAZA: 1 ARAÇ TAKLA ATTI

KOCAELİ 16.06.2022 - 11:31, Güncelleme: 16.06.2022 - 11:31
 

ZİNCİRLEME KAZA: 1 ARAÇ TAKLA ATTI

Kartepe D100 karayolunda 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında bir araç takla attı.

Kaza, Kartepe ilçesi D100 karayolu üzerinde bulunan MOBESKO Mobilyacılar Sitesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, üç araç zincirleme kazaya karıştı.  Çarpışmanın şiddetiyle sol şeritten gelen araç kontrolden çıkarak takla attı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Öte yandan, kaza sebebiyle D100 Karayolu'nda uzun araç kuyruğu oluştu. Kazaya karışan araçlar çekici yardımı ile kaldırıldıktan sonra trafiğin akışı sağlandı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Kartepe D100 karayolunda 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında bir araç takla attı.

Kaza, Kartepe ilçesi D100 karayolu üzerinde bulunan MOBESKO Mobilyacılar Sitesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, üç araç zincirleme kazaya karıştı.  Çarpışmanın şiddetiyle sol şeritten gelen araç kontrolden çıkarak takla attı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Öte yandan, kaza sebebiyle D100 Karayolu'nda uzun araç kuyruğu oluştu. Kazaya karışan araçlar çekici yardımı ile kaldırıldıktan sonra trafiğin akışı sağlandı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.