LASTİK İŞ havuz

19 MAYIS GENÇLİK KUPASI’NDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

SPOR 16.05.2024 - 12:28, Güncelleme: 16.05.2024 - 18:34
 

19 MAYIS GENÇLİK KUPASI’NDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Kupası’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Gölcük Belediyesi, Gölcük İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ilçede bulunan okullar arasında 19 Mayıs Gençlik Kupası düzenlendi. Voleybol, basketbol, bocce ve dart braşlarında mücadelelerin sergilendiği turnuvada dereceye giren öğrenci ve okullar, ödüllerini 19 Mayıs Spor Salonu’nda düzenlenen törenle teslim aldı.   GENİŞ KATILIMLI TÖREN Gölcük 19 Mayıs Gençlik Kupası ödül törenine; Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, İlçe Gençlik Spor Müdürü Hasan Ceyhan, dereceye giren okullar, öğrenciler ve veliler katıldı.   BAŞKAN SEZER SPORCULARI TEBRİK ETTİ Törende dereceye giren sporculara ödüllerini Kaymakam Gültekin ile takdim eden Başkan Sezer, “Dereceye giren ve turnuvaya katılan takım ve sporcularımızı tebrik ediyor, genç sporcularımıza üstün başarılar diliyorum” dedi.
Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Kupası’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Gölcük Belediyesi, Gölcük İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ilçede bulunan okullar arasında 19 Mayıs Gençlik Kupası düzenlendi. Voleybol, basketbol, bocce ve dart braşlarında mücadelelerin sergilendiği turnuvada dereceye giren öğrenci ve okullar, ödüllerini 19 Mayıs Spor Salonu’nda düzenlenen törenle teslim aldı.

 

GENİŞ KATILIMLI TÖREN

Gölcük 19 Mayıs Gençlik Kupası ödül törenine; Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, İlçe Gençlik Spor Müdürü Hasan Ceyhan, dereceye giren okullar, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

BAŞKAN SEZER SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Törende dereceye giren sporculara ödüllerini Kaymakam Gültekin ile takdim eden Başkan Sezer, “Dereceye giren ve turnuvaya katılan takım ve sporcularımızı tebrik ediyor, genç sporcularımıza üstün başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.