KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI GÖLCÜK'DE KUTLANDI

GÜNDEM 19.05.2023 - 10:48, Güncelleme: 19.05.2023 - 10:48
 

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI GÖLCÜK'DE KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 104 yılında Gölcük Anıtpark’ta düzenlenen törenle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 104. Yılı dolayısıyla Anıtpark’ta Gölcük ilçe Gençlik ve Spor müdürlüğü tarafından tören düzenlendi. Düzenlenen törene Kocaeli Vali Yardımcısı Gölcük Kaymakam vekili Ali Ada, Gölcük Belediye başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Başsavcısı Tayfun Akbaş, Gölcük ilçe Gençlik ve Spor müdürü Hasan Ceyhan, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük Müftüsü Emin Yılmaz, AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen, CHP ilçe başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti ilçe başkanı İsmail Aynacı, MHP ilçe başkanı Derya Çavdar, Okul Müdürleri ve davetliler katılım sağladı.   Tören Gölcük ilçe Gençlik ve Spor müdürü Hasan Ceyhan tarafından Atatürk anıtına çelenk sunumu yapıldı. Ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Anıtpark’taki tören son bulurken Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi tarafında Gölcük Kapalı spor salonunda bayram kutlamaları devam etti. FAHRİ HANER
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 104 yılında Gölcük Anıtpark’ta düzenlenen törenle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 104. Yılı dolayısıyla Anıtpark’ta Gölcük ilçe Gençlik ve Spor müdürlüğü tarafından tören düzenlendi. Düzenlenen törene Kocaeli Vali Yardımcısı Gölcük Kaymakam vekili Ali Ada, Gölcük Belediye başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Başsavcısı Tayfun Akbaş, Gölcük ilçe Gençlik ve Spor müdürü Hasan Ceyhan, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük Müftüsü Emin Yılmaz, AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen, CHP ilçe başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti ilçe başkanı İsmail Aynacı, MHP ilçe başkanı Derya Çavdar, Okul Müdürleri ve davetliler katılım sağladı. 

 Tören Gölcük ilçe Gençlik ve Spor müdürü Hasan Ceyhan tarafından Atatürk anıtına çelenk sunumu yapıldı. Ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Anıtpark’taki tören son bulurken Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi tarafında Gölcük Kapalı spor salonunda bayram kutlamaları devam etti.

FAHRİ HANER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.