KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

23 NİSAN BURUK KUTLANACAK

GÜNDEM 21.04.2021 - 13:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 13:19
 

23 NİSAN BURUK KUTLANACAK

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert 23 Nisan Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada kazandığı Kurtuluş Savaşı´nın hemen ardından Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 23 Nisan 1920 tarihinde açılmasıyla zaferler taçlandırılmıştır.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir açıklama yapan Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert; “Türk milletinin varlık mücadelesi vererek kazandığı Kurtuluş Savaşı´nın hemen ardından Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 23 Nisan 1920 tarihinde açılmasıyla zaferler taçlandırılmıştır. Milli egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş gününü Mustafa Kemal Atatürk´ün bir bayram kabul ederek, çocuklara armağan etmesi çocuklara gösterdiği değeri ve önemi gösterirken, aynı zamanda milli egemenliğin koruyuculuğu görevini Türk çocuğuna vererek onlara büyük bir sorumluluk da yüklemiştir.   Salgın süreci nedeniyle geçtiğimiz bu zor günlerde birlik ve beraberliğin daha çok anlam kazandığı mücadele bilinciyle, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 101. yılını uzaktan aynı coşkuyla kutladığımız bu günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bizleri zafere taşıyan tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Varlıklarıyla bugünümüze neşe, yarınımıza umut veren çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı en içten duygularımla kutluyorum” şeklinde ifade etti.
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert 23 Nisan Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada kazandığı Kurtuluş Savaşı´nın hemen ardından Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 23 Nisan 1920 tarihinde açılmasıyla zaferler taçlandırılmıştır.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir açıklama yapan Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert; “Türk milletinin varlık mücadelesi vererek kazandığı Kurtuluş Savaşı´nın hemen ardından Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 23 Nisan 1920 tarihinde açılmasıyla zaferler taçlandırılmıştır. Milli egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş gününü Mustafa Kemal Atatürk´ün bir bayram kabul ederek, çocuklara armağan etmesi çocuklara gösterdiği değeri ve önemi gösterirken, aynı zamanda milli egemenliğin koruyuculuğu görevini Türk çocuğuna vererek onlara büyük bir sorumluluk da yüklemiştir.

 

Salgın süreci nedeniyle geçtiğimiz bu zor günlerde birlik ve beraberliğin daha çok anlam kazandığı mücadele bilinciyle, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 101. yılını uzaktan aynı coşkuyla kutladığımız bu günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bizleri zafere taşıyan tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Varlıklarıyla bugünümüze neşe, yarınımıza umut veren çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı en içten duygularımla kutluyorum” şeklinde ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.