KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARINDA, GENÇLİK FESTİVALİ

KOCAELİ 23.08.2023 - 21:21, Güncelleme: 23.08.2023 - 21:21
 

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARINDA, GENÇLİK FESTİVALİ

Başiskele Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kentte coşkuyla kutlamak için yaz okulları kapanışını düzenlediği “Gençlik Festivali” ile güzel ve unutulmaz bir etkinliğe dönüştürüyor.

Yaz ayları boyunca yapmış olduğu çeşitli programlar ile Başiskelelilere unutulmayacak anlar yaşatan Başiskele Belediyesi, muhteşem bir gençlik festivali ile kapanış programına hazırlanıyor.  30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle düzenlenecek olan Başiskele Gençlik Festivali’nde çocuklar ve gençler doyasıya eğlenecek.   ZAFER TÜRKÜLERİ   26 Ağustos Cumartesi günü 18:00’de başlayacak olan Başiskele Gençlik Festivalinde birbirinden eğlenceli birçok etkinlik Başiskelelileri bekliyor. Ayrıca usta müzik eğitmenleri Bukte Saatci, Furkan Kayaoğlu ve Fırat Nadir Bilgin zafer türküleri seslendirerek 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu doyasıya yaşatacak.   ÇEŞİTLİ AKTİVİTELERLE EĞLENCE   Boksmatikten şişme rodeoya, canlı langırttan oyun konsollarına kadar birçok eğlenceli etkinlik gençleri bekliyor olacak. Ayrıca Başiskele Belediyesinin tam donanımlı Mobil Gençlik Merkezi olan GençBüs de etkinlik alanında yerini alacak. Aynı zamanda Çocuk Üniversitesi festival alanında, Ebru, Robotik Kodlama, Matematik  ve Eğlenceli Bilim Atölyelerini gerçekleştirecek.   MEZUNİYET HEYECANI   Renkli ve eğlenceli anlara sahne olacak şölende, Başiskele Belediyesinin bünyesinde bulunan Yaz Müzik Okulu, Yaz Spor Okulu ve Kocaeli Üniversitesi iş birliğiyle kurulan Başiskele Yaz Akademisi öğrencilerinin yanı sıra Çocuk Üniversitesi’nin 4 yıllık eğitimi tamamlayan öğrencileri de bu gün mezuniyet heyecanı yaşayacak. Gençler mezuniyet belgelerini Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü’nün elinden alacaklar.
Başiskele Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kentte coşkuyla kutlamak için yaz okulları kapanışını düzenlediği “Gençlik Festivali” ile güzel ve unutulmaz bir etkinliğe dönüştürüyor.

Yaz ayları boyunca yapmış olduğu çeşitli programlar ile Başiskelelilere unutulmayacak anlar yaşatan Başiskele Belediyesi, muhteşem bir gençlik festivali ile kapanış programına hazırlanıyor.  30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle düzenlenecek olan Başiskele Gençlik Festivali’nde çocuklar ve gençler doyasıya eğlenecek.

 

ZAFER TÜRKÜLERİ

 

26 Ağustos Cumartesi günü 18:00’de başlayacak olan Başiskele Gençlik Festivalinde birbirinden eğlenceli birçok etkinlik Başiskelelileri bekliyor. Ayrıca usta müzik eğitmenleri Bukte Saatci, Furkan Kayaoğlu ve Fırat Nadir Bilgin zafer türküleri seslendirerek 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu doyasıya yaşatacak.

 

ÇEŞİTLİ AKTİVİTELERLE EĞLENCE

 

Boksmatikten şişme rodeoya, canlı langırttan oyun konsollarına kadar birçok eğlenceli etkinlik gençleri bekliyor olacak. Ayrıca Başiskele Belediyesinin tam donanımlı Mobil Gençlik Merkezi olan GençBüs de etkinlik alanında yerini alacak. Aynı zamanda Çocuk Üniversitesi festival alanında, Ebru, Robotik Kodlama, Matematik  ve Eğlenceli Bilim Atölyelerini gerçekleştirecek.

 

MEZUNİYET HEYECANI

 

Renkli ve eğlenceli anlara sahne olacak şölende, Başiskele Belediyesinin bünyesinde bulunan Yaz Müzik Okulu, Yaz Spor Okulu ve Kocaeli Üniversitesi iş birliğiyle kurulan Başiskele Yaz Akademisi öğrencilerinin yanı sıra Çocuk Üniversitesi’nin 4 yıllık eğitimi tamamlayan öğrencileri de bu gün mezuniyet heyecanı yaşayacak. Gençler mezuniyet belgelerini Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü’nün elinden alacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.