KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

5 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI !

ASAYİŞ 24.02.2022 - 22:16, Güncelleme: 24.02.2022 - 22:16
 

5 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI !

19 Şubat Cumartesi günü işyerinde uğradığı saldırı sonucu yaşamını yitiren SES Kocaeli Gazetesi sahibi Güngör Arslan cinayetinde 5 kişinin daha tutuklandığı öğrenildi.

Kocaeli’de 35 yıl boyunca gazetecilik yapan Güngör Aslan , geçtiğimiz Cumartesi günü 15.00 sıralarında ofisinde çalıştığı sırada, “Elimde haber var, Güngör Arslan ile görüşmek istiyorum” yalanıyla işyerine giren 21 yaşındaki   Ramazan Özkan'ın'ın, silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.    İFADESİ ORTAYA ÇIKAN H.E.Ç VE 4 KİŞİ DAHA Cinayetin aydınlatılması için özel ekip kuran Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından başlatılan soruşturma derinleşerek  devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile gözaltına alınanlar arasında olan ve   bugün ifadesi ortaya çıkan H.E:Ç ile birlikte 4 kişin daha tutuklandığı duyuruldu.   TUTUKLU SAYISI 7'YE YÜKSELDİ Emniyetin soruşturması kapsamında akşam saatlerinde 5 kişinin daha tutuklanması ile Güngör Arslan cinayetinde tutuklu sayısı 7'ye yükseldi.
19 Şubat Cumartesi günü işyerinde uğradığı saldırı sonucu yaşamını yitiren SES Kocaeli Gazetesi sahibi Güngör Arslan cinayetinde 5 kişinin daha tutuklandığı öğrenildi.

Kocaeli’de 35 yıl boyunca gazetecilik yapan Güngör Aslan , geçtiğimiz Cumartesi günü 15.00 sıralarında ofisinde çalıştığı sırada, “Elimde haber var, Güngör Arslan ile görüşmek istiyorum” yalanıyla işyerine giren 21 yaşındaki   Ramazan Özkan'ın'ın, silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. 

 

İFADESİ ORTAYA ÇIKAN H.E.Ç VE 4 KİŞİ DAHA

Cinayetin aydınlatılması için özel ekip kuran Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından başlatılan soruşturma derinleşerek  devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile gözaltına alınanlar arasında olan ve   bugün ifadesi ortaya çıkan H.E:Ç ile birlikte 4 kişin daha tutuklandığı duyuruldu.

 

TUTUKLU SAYISI 7'YE YÜKSELDİ

Emniyetin soruşturması kapsamında akşam saatlerinde 5 kişinin daha tutuklanması ile Güngör Arslan cinayetinde tutuklu sayısı 7'ye yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.