KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

65 YAŞ ÜSTÜ SEYEHATE KISITLAMA GELİYOR

KOCAELİ 01.01.2024 - 18:25, Güncelleme: 01.01.2024 - 18:25
 

65 YAŞ ÜSTÜ SEYEHATE KISITLAMA GELİYOR

Büyükşehir ile minibüs kooperatiflerinin vardığı anlaşmanın detayları ortaya çıktı. 65 yaş ve üzeri dahil ücretsiz, 60 yaş dahil indirimli seyahat eden yolcuların süresiz seyahat haklarının günlük 4 binişle sınırlandırılacağı öğrenildi.

Büyükşehir Belediyesi'nin bu ayki meclis toplantısına görüşülereği öğrenilen anlaşmanın detaylarına ilişkin bilgiyi Bizim Yaka Gazetesi Başyazarı Galip Ataman verdi. Ataman'ın konuyla ilgili yazısı şöyle: KİMLERE ÜCRETSİZ OLACAK? Bir: 65 yaş ve üzeri yaşlılar, engelli ve refakatçıları, gaziler ve malullerle eşleri, şehitlerin dul eşleri, yetimleri ve anne babaları, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca verilen Basın Kartı sahipleri, yerel basın habercileri, başarılı sporculardan aylık bağlananlarla devlet sporcuları, polis ve jandarma, posta dağıtıcıları, belediye zabıtası ücretsiz seyahat eder. 60 YAŞ SONRASINA GÜNDE 4 HAK İki: Devlet okulları, Halk Eğitim Merkezleri ve KOMEK’te görevli öğretmen, Kuran Kursu Öğreticisi ve öğrenciler İNDİRİMLİ SEYAHAT EDER. Üç: HAT 41 kapsamında “Ortak Havuza” dahil olan toplu taşıma araçlarına binen yolculardan ÜCRETSİZ ve İNDİRİMLİ seyahat edenler gün içinde 4’den fazla kart basarlarsa ücretini ödemek zorunda kalacaklar. Dört: Özel halk otobüsleri sürücüleri ile 65 yaş ve üzeri yolcular arasındaki gereksiz tartışmalar sonlanacak. 65 yaş ve üzeri vatandaşları minibüs şoförleri tarafından horlanmayacak, dışlamayacak, durakta bırakılmayacak.
Büyükşehir ile minibüs kooperatiflerinin vardığı anlaşmanın detayları ortaya çıktı. 65 yaş ve üzeri dahil ücretsiz, 60 yaş dahil indirimli seyahat eden yolcuların süresiz seyahat haklarının günlük 4 binişle sınırlandırılacağı öğrenildi.

Büyükşehir Belediyesi'nin bu ayki meclis toplantısına görüşülereği öğrenilen anlaşmanın detaylarına ilişkin bilgiyi Bizim Yaka Gazetesi Başyazarı Galip Ataman verdi. Ataman'ın konuyla ilgili yazısı şöyle:

KİMLERE ÜCRETSİZ OLACAK?

Bir: 65 yaş ve üzeri yaşlılar, engelli ve refakatçıları, gaziler ve malullerle eşleri, şehitlerin dul eşleri, yetimleri ve anne babaları, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca verilen Basın Kartı sahipleri, yerel basın habercileri, başarılı sporculardan aylık bağlananlarla devlet sporcuları, polis ve jandarma, posta dağıtıcıları, belediye zabıtası ücretsiz seyahat eder.

60 YAŞ SONRASINA GÜNDE 4 HAK

İki: Devlet okulları, Halk Eğitim Merkezleri ve KOMEK’te görevli öğretmen, Kuran Kursu Öğreticisi ve öğrenciler İNDİRİMLİ SEYAHAT EDER.
Üç: HAT 41 kapsamında “Ortak Havuza” dahil olan toplu taşıma araçlarına binen yolculardan ÜCRETSİZ ve İNDİRİMLİ seyahat edenler gün içinde 4’den fazla kart basarlarsa ücretini ödemek zorunda kalacaklar.
Dört: Özel halk otobüsleri sürücüleri ile 65 yaş ve üzeri yolcular arasındaki gereksiz tartışmalar sonlanacak. 65 yaş ve üzeri vatandaşları minibüs şoförleri tarafından horlanmayacak, dışlamayacak, durakta bırakılmayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.