LASTİK İŞ yılbaşı

7 BİN KİŞİYE BALIK-EKMEK İKRAM EDİLDİ

KARAMÜRSEL 30.08.2022 - 18:42, Güncelleme: 30.08.2022 - 18:42
 

7 BİN KİŞİYE BALIK-EKMEK İKRAM EDİLDİ

Karamürsel Belediyesi’nin düzenlediği Ereğli Balık Festivali’nde bugün 7 bin kişiye BALIK-EKMEK ikramında bulunuldu.

Karamürsel Belediyesi’nin, denizlerde av yasağının sona ermesi nedeniyle düzenlediği Ereğli Balık Festivali bu yıl da çok renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye’nin en önemli balık satış merkezlerinden biri olan Ereğli’de gerçekleştirilen festival, iskeleye kurulan dev mangalların yakılmasıyla başladı. Balık kokusu etrafı sarmaya başlayınca, mangalların önünde uzun kuyruklar oluştu. Karamürsel Belediyesi’nin ikram ettiği balık-ekmekleri alan vatandaşlar, sahildeki çay bahçelerinde ya da parklarda oturarak afiyetle yedi. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım da mangalların başına geçerek balık pişirdi ve vatandaşlara ikram etti. Başkanın elinden Balık-Ekmek almanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar bir yandan da Başkan ile fotoğraf çektirdi. 
Karamürsel Belediyesi’nin düzenlediği Ereğli Balık Festivali’nde bugün 7 bin kişiye BALIK-EKMEK ikramında bulunuldu.

Karamürsel Belediyesi’nin, denizlerde av yasağının sona ermesi nedeniyle düzenlediği Ereğli Balık Festivali bu yıl da çok renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye’nin en önemli balık satış merkezlerinden biri olan Ereğli’de gerçekleştirilen festival, iskeleye kurulan dev mangalların yakılmasıyla başladı. Balık kokusu etrafı sarmaya başlayınca, mangalların önünde uzun kuyruklar oluştu. Karamürsel Belediyesi’nin ikram ettiği balık-ekmekleri alan vatandaşlar, sahildeki çay bahçelerinde ya da parklarda oturarak afiyetle yedi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım da mangalların başına geçerek balık pişirdi ve vatandaşlara ikram etti. Başkanın elinden Balık-Ekmek almanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar bir yandan da Başkan ile fotoğraf çektirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.