LASTİK İŞ yılbaşı

AKŞENER ADAY OLMUYOR

KOCAELİ 08.04.2024 - 10:11, Güncelleme: 08.04.2024 - 11:13
 

AKŞENER ADAY OLMUYOR

31 Mart seçimlerinde yurt genelinde başarısızlık yaşayan İYİ parti de olağan üstü kongreye gidiliyor. Kongre de mevcut başkan Meral Akşener'in genel başkanlığa tekrar aday olmayacağı belirtildi.

AKŞENER DÖNEMİ SONA ERDİ Akşener 27 Nisan'da kongre yapılacağını duyurmuştu. Akşener bugün yaptığı açıklamayla tekrar aday olmayacağını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama paylaşan Akşener, kararını şu sözlerle açıkladı: "Seçimlere dair muhasebemizi yapacağımız, 2028’e giden yolda rotamızı belirleyeceğimiz seçimli olağanüstü kurultayımızda Genel Başkanlığa aday olmayacağımı ilan ediyorum." İLK ADAYLAR MEYDANA ÇIKTI! 31 Mart'ın ardından bir istifa depremi yaşayan İYİ Parti'de Akşener'in 27 Nisan'da seçimli kongre yapılacağını duyurması üzerine genel başkanlık koltuğuna talip isimler de meydana çıktı. Bu isimlerden ilki Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz olmuştu.
31 Mart seçimlerinde yurt genelinde başarısızlık yaşayan İYİ parti de olağan üstü kongreye gidiliyor. Kongre de mevcut başkan Meral Akşener'in genel başkanlığa tekrar aday olmayacağı belirtildi.

AKŞENER DÖNEMİ SONA ERDİ

Akşener 27 Nisan'da kongre yapılacağını duyurmuştu. Akşener bugün yaptığı açıklamayla tekrar aday olmayacağını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama paylaşan Akşener, kararını şu sözlerle açıkladı:
"Seçimlere dair muhasebemizi yapacağımız, 2028’e giden yolda rotamızı belirleyeceğimiz seçimli olağanüstü kurultayımızda Genel Başkanlığa aday olmayacağımı ilan ediyorum."

İLK ADAYLAR MEYDANA ÇIKTI!

31 Mart'ın ardından bir istifa depremi yaşayan İYİ Parti'de Akşener'in 27 Nisan'da seçimli kongre yapılacağını duyurması üzerine genel başkanlık koltuğuna talip isimler de meydana çıktı. Bu isimlerden ilki Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.