KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

AĞIR HAPİS VE 80 BİN TL CEZADAN ARANIYORDU!

ASAYİŞ 29.04.2024 - 18:11, Güncelleme: 29.04.2024 - 18:17
 

AĞIR HAPİS VE 80 BİN TL CEZADAN ARANIYORDU!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri,  aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında çeşitli suçlardan, "Dolandırıcılık ve Resmi belgede sahtecilik"suçlarından kesinleşmiş toplam 41 yıl ağır hapis ve 80 bin 640 TL para cezası bulunan 49 yaşındaki  E.T. isimli şahıs, düzenlenen operasyon ile yakaladı. Hükümlü şahsın emniyetteki  işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri,  aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında çeşitli suçlardan, " Dolandırıcılık ve Resmi belgede sahtecilik"suçlarından kesinleşmiş toplam 41 yıl ağır hapis ve 80 bin 640 TL para cezası bulunan 49 yaşındaki  E.T. isimli şahıs, düzenlenen operasyon ile yakaladı.
Hükümlü şahsın emniyetteki  işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.