KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE KOCAELİ MİLLETVEKİLLERİ TAM KADRO KATILDI

KOCAELİ 03.02.2024 - 12:35, Güncelleme: 03.02.2024 - 15:37
 

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE KOCAELİ MİLLETVEKİLLERİ TAM KADRO KATILDI

AK Parti’de 12 ilçe belediye başkan adayının açıklanmasının ardından il başkanlığı tarafından hazırlanan belediye başkan adayı tanıtım toplantısına Kocaeli Millet vekilleri tam kadro katıldı.

Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapılacak belediye başkan aday açıklamalarına AK Parti Genel Başkanı İhsan Yavuz ile tüm Kocaeli Milletvekilleri yoğun ilgi ile karşılandı. AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, aday tanıtım töreninde “Tutuş gelecek dertler bitecek” sloganlarıyla coşku ile karşılanırken, “Biz bugün burada bir kutlama yapmıyoruz. Asıl kutlamayı 31 Mart akşamı yapacağız” dedi. AK Parti’nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde kaybettiği İzmit’e aday gösterilen Muharrem Tutuş salona büyük bir coşku seli ile geldi. Tutuş, partililerin sloganları ve alkışları içinde kongre merkezinden içiri girdi. Partililer, “Tutuş gelecek dertler bitecek” sloganı attı. Kongre Merkezi’nin fuaye alanından salona kadar partililerin büyük ilgisi içinde gelen Tutuş, İzmit’e hizmete kaldığı yerden devam etmek için mutlaka seçimi kazanacaklarını belirtti. BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ Fuaye alanın içinde basına açıklama yapan Muharrem Tutuş, “Biz bir yarışa giriyoruz. Aday adaylarımız arasında genel merkezimiz takdirini bizden yana kullandı. Ama iki diğer aday adayı arkadaşımızla birlikte çalışacağız. Biz bugün burada bir kutlama yapmıyoruz. Asıl kutlamayı 31 Mart akşamı yapacağız.” diye konuştu. İZMİT İLE İLGİLİ İNANCIMIZ TAMAM 15 yıldır siyasetin içerisinde olduğunu ifade eden Muharrem Tutuş, şöyle konuştu: “Başından bu yana Cumhur ittifakı ile birlikte mücadele ediyoruz. Bu dönem de birlikte çalışacağız. 15 yıldır siyasetin içindeyim. Bugün sahneye çıkmadım. İzmit’e insanlar kime neden oy vereceğini biliyor. Eğitim hayatımdan bu yana partinin içindeyim. Herkesle bir gönül bağımız var. Bu da bugüne yansıdı. İzmit ile ilgili inancımız ve heyecanımız tamam”
AK Parti’de 12 ilçe belediye başkan adayının açıklanmasının ardından il başkanlığı tarafından hazırlanan belediye başkan adayı tanıtım toplantısına Kocaeli Millet vekilleri tam kadro katıldı.

Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapılacak belediye başkan aday açıklamalarına AK Parti Genel Başkanı İhsan Yavuz ile tüm Kocaeli Milletvekilleri yoğun ilgi ile karşılandı.

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, aday tanıtım töreninde “Tutuş gelecek dertler bitecek” sloganlarıyla coşku ile karşılanırken, “Biz bugün burada bir kutlama yapmıyoruz. Asıl kutlamayı 31 Mart akşamı yapacağız” dedi. AK Parti’nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde kaybettiği İzmit’e aday gösterilen Muharrem Tutuş salona büyük bir coşku seli ile geldi.

Tutuş, partililerin sloganları ve alkışları içinde kongre merkezinden içiri girdi. Partililer, “Tutuş gelecek dertler bitecek” sloganı attı. Kongre Merkezi’nin fuaye alanından salona kadar partililerin büyük ilgisi içinde gelen Tutuş, İzmit’e hizmete kaldığı yerden devam etmek için mutlaka seçimi kazanacaklarını belirtti.

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Fuaye alanın içinde basına açıklama yapan Muharrem Tutuş, “Biz bir yarışa giriyoruz. Aday adaylarımız arasında genel merkezimiz takdirini bizden yana kullandı. Ama iki diğer aday adayı arkadaşımızla birlikte çalışacağız. Biz bugün burada bir kutlama yapmıyoruz. Asıl kutlamayı 31 Mart akşamı yapacağız.” diye konuştu.

İZMİT İLE İLGİLİ İNANCIMIZ TAMAM

15 yıldır siyasetin içerisinde olduğunu ifade eden Muharrem Tutuş, şöyle konuştu: “Başından bu yana Cumhur ittifakı ile birlikte mücadele ediyoruz. Bu dönem de birlikte çalışacağız. 15 yıldır siyasetin içindeyim. Bugün sahneye çıkmadım. İzmit’e insanlar kime neden oy vereceğini biliyor. Eğitim hayatımdan bu yana partinin içindeyim. Herkesle bir gönül bağımız var. Bu da bugüne yansıdı. İzmit ile ilgili inancımız ve heyecanımız tamam”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.