KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

AKALIN ''MÜZİSYENLER NE OLACAK ?''

GÜNDEM 01.06.2021 - 07:27, Güncelleme: 01.06.2021 - 07:27
 

AKALIN ''MÜZİSYENLER NE OLACAK ?''

Akalın'dan normalleşme tepkisi: “Müzisyenler ne olacak!”

Demet Akalın, kabine toplantısı sonrası alınan kademeli normalleşme kararlarında müzisyenlere yer verilmemesine tepki verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 'kademeli normalleşme' takviminde sanatçılar için adım atılmadı. Şarkıcı Demet Akalın da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Müzisyenler ne yapacak? İntihar haberi almayız umarım..." dedi.
Akalın'dan normalleşme tepkisi: “Müzisyenler ne olacak!”

Demet Akalın, kabine toplantısı sonrası alınan kademeli normalleşme kararlarında müzisyenlere yer verilmemesine tepki verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 'kademeli normalleşme' takviminde sanatçılar için adım atılmadı.

Şarkıcı Demet Akalın da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, " Müzisyenler ne yapacak? İntihar haberi almayız umarım..." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.