LASTİK İŞ yılbaşı

ÂLÂ MEKÂN ÖĞRENCİLERİNDEN ÂLÂ SEZON FİNALİ

EĞİTİM 11.06.2024 - 09:58, Güncelleme: 11.06.2024 - 09:58
 

ÂLÂ MEKÂN ÖĞRENCİLERİNDEN ÂLÂ SEZON FİNALİ

Geleceğin hazinesi çocuklara ve gençlere yönelik hizmetlerle dikkatleri üzerine çeken Başiskele Belediyesi, gençlerin eğitim, kültür ve sanat üssü Âlâ Mekân’da sezon finali heyecanı yaşandı.

Başiskele Belediyesi, Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile eğitimden sanata, spordan teknolojiye daha birçok alanda çocukların ve gençlerin destekçisi olmaya devam ediyor. 2023-2024 eğitim yılında da Âlâ Mekân’da eğitim gören yüzlerce genç, sezon finalini âlâ bir gösteriyle taçlandırdı.   SAHNEDE HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER   Yeniköy Merkez Mahallesi’nde hizmet veren Âlâ Mekân’da gerçekleştirilen programa katılım yoğun oldu. Bir eğitim yılı boyunca çeşitli atölyelerde eğitim gören gençler, öğretmenleriyle birlikte sahneye çıkarak hünerlerini sergilediler.      Müzik atölyesinde piyano, bağlama ve keman eğitimi alan öğrenciler, öğretmenleri Betül Çalık, Fırat Nadir Bilgin ve Furkan Kayaoğlu eşliğinde bir de izleyiciler karşısında sahnede müziklerini icra ettiler.     Resim, ebru, robotik kodlama, 3 boyutlu tasarım ve yazıcılar atölyelerinde eğitim alan öğrencilerin yaptığı ürünlerin de sergilendiği programda,  Dikkat Geliştirme ve Akıl Oyunları Atölyesi öğrencileri sahnede akıl oyunları yarışması da gerçekleştirildi.   Drama atölyesinde eğitim alan öğrenciler ise 90’lar konseptiyle renkli ve bir o kadar da eğlenceli sahne gösterisi yaptı.   Satranç atölyesinde eğitim alan bir öğrenci de öğretmeni Fahri Karakurt ile birlikte satranç körleme gösterisi yaptı.   Keyifli ve unutulmaz anların yaşandığı kapanış programında, veliler büyük bir gurur yaşarken öğretmenleri ve öğrencileri yoğun alkışlarla ödüllendirdiler.  
Geleceğin hazinesi çocuklara ve gençlere yönelik hizmetlerle dikkatleri üzerine çeken Başiskele Belediyesi, gençlerin eğitim, kültür ve sanat üssü Âlâ Mekân’da sezon finali heyecanı yaşandı.

Başiskele Belediyesi, Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile eğitimden sanata, spordan teknolojiye daha birçok alanda çocukların ve gençlerin destekçisi olmaya devam ediyor. 2023-2024 eğitim yılında da Âlâ Mekân’da eğitim gören yüzlerce genç, sezon finalini âlâ bir gösteriyle taçlandırdı.

 

SAHNEDE HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

 

Yeniköy Merkez Mahallesi’nde hizmet veren Âlâ Mekân’da gerçekleştirilen programa katılım yoğun oldu. Bir eğitim yılı boyunca çeşitli atölyelerde eğitim gören gençler, öğretmenleriyle birlikte sahneye çıkarak hünerlerini sergilediler.   

 

Müzik atölyesinde piyano, bağlama ve keman eğitimi alan öğrenciler, öğretmenleri Betül Çalık, Fırat Nadir Bilgin ve Furkan Kayaoğlu eşliğinde bir de izleyiciler karşısında sahnede müziklerini icra ettiler.  

 

Resim, ebru, robotik kodlama, 3 boyutlu tasarım ve yazıcılar atölyelerinde eğitim alan öğrencilerin yaptığı ürünlerin de sergilendiği programda,  Dikkat Geliştirme ve Akıl Oyunları Atölyesi öğrencileri sahnede akıl oyunları yarışması da gerçekleştirildi.

 

Drama atölyesinde eğitim alan öğrenciler ise 90’lar konseptiyle renkli ve bir o kadar da eğlenceli sahne gösterisi yaptı.

 

Satranç atölyesinde eğitim alan bir öğrenci de öğretmeni Fahri Karakurt ile birlikte satranç körleme gösterisi yaptı.

 

Keyifli ve unutulmaz anların yaşandığı kapanış programında, veliler büyük bir gurur yaşarken öğretmenleri ve öğrencileri yoğun alkışlarla ödüllendirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.