KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

ALTAY MAÇINDA CEYHUN'U ISIRAN FOFANA'NIN PFDK CEZASI BELLİ OLDU

SPOR 31.08.2023 - 17:26, Güncelleme: 31.08.2023 - 18:48
 

ALTAY MAÇINDA CEYHUN'U ISIRAN FOFANA'NIN PFDK CEZASI BELLİ OLDU

Son Dakika.. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) İbrahima Breze Fofana'nın aldığı cezayı açıkladı.

Kocaelisporlu futbolcu İbrahima Breze Fofana'nın aldığı ceza belli oldu PFDK kararında şöyle denildi;  "KOCAELİSPOR Kulübü sporcusu İBRAHİMA BREZE FOFANA ’nın, 27.08.2023 tarihinde oynanan KOCAELİSPOR-ALTAY Trendyol 1. Lig müsabakasında, rakip takım mensubuna yönelik saldırısı nedeniyle FDT’nin 44/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 3 RESMİ MÜSABAKADAN MENve 11.700.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına," KIRMIZI KART GÖRMÜŞTÜ Trendyol 1. Lig karşılaşmasında Kocaelispor, 27 Ağustos Pazar günü Altay ile karşı karşıya gelmişti. Kocaelispor'un, Gineli orta saha oyuncusu İbrahima Fofana, Altay forması giyen Ceyhun Gülselam'ı ısırdığı için kırmızı kart görerek oyundan ihrac edilmişti.    
Son Dakika.. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) İbrahima Breze Fofana'nın aldığı cezayı açıkladı.

Kocaelisporlu futbolcu İbrahima Breze Fofana'nın aldığı ceza belli oldu

PFDK kararında şöyle denildi;

 "KOCAELİSPOR Kulübü sporcusu İBRAHİMA BREZE FOFANA ’nın, 27.08.2023 tarihinde oynanan KOCAELİSPOR-ALTAY Trendyol 1. Lig müsabakasında, rakip takım mensubuna yönelik saldırısı nedeniyle FDT’nin 44/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 3 RESMİ MÜSABAKADAN MENve 11.700.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,"

KIRMIZI KART GÖRMÜŞTÜ

Trendyol 1. Lig karşılaşmasında Kocaelispor, 27 Ağustos Pazar günü Altay ile karşı karşıya gelmişti. Kocaelispor'un, Gineli orta saha oyuncusu İbrahima Fofana, Altay forması giyen Ceyhun Gülselam'ı ısırdığı için kırmızı kart görerek oyundan ihrac edilmişti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.