LASTİK İŞ yılbaşı

ARDA TURAN FUTBOLU BIRAKTI !

KOCAELİ 12.09.2022 - 16:17, Güncelleme: 12.09.2022 - 16:57
 

ARDA TURAN FUTBOLU BIRAKTI !

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, profesyonel futbol kariyerini sonlandırdığını duyurdu

Arda Turan futbolu bıraktı. Galatasaray'lı futbolcu bu yıl için Arap yarımadası ve ABD'den istediği seviyede teklif alamayınca kısa süre önce bu kararı ailesi ve yakın arkadaşlarıyla paylaştı. Turan, futbola veda ettiğini özel kliple duyurdu. Arda Turan daha önce verdiği röportajda teknik direktörlüğe hazırlandığını ve bu doğrultuda bir ekip oluşturmak istediğini ifade etmişti. Turan, 16 Nisan referandumu sürecinde AKP'ye destek vermiş "Büyük Türkiye için ben de varım" demişti. 
Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, profesyonel futbol kariyerini sonlandırdığını duyurdu

Arda Turan futbolu bıraktı. Galatasaray'lı futbolcu bu yıl için Arap yarımadası ve ABD'den istediği seviyede teklif alamayınca kısa süre önce bu kararı ailesi ve yakın arkadaşlarıyla paylaştı. Turan, futbola veda ettiğini özel kliple duyurdu.

Arda Turan daha önce verdiği röportajda teknik direktörlüğe hazırlandığını ve bu doğrultuda bir ekip oluşturmak istediğini ifade etmişti. Turan, 16 Nisan referandumu sürecinde AKP'ye destek vermiş "Büyük Türkiye için ben de varım" demişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.