LASTİK İŞ havuz

ARTVİNLİ ''AKŞENER'E HAKKIMI HELAL ETMİYORUM''

KOCAELİ 14.04.2024 - 19:43, Güncelleme: 14.04.2024 - 20:07
 

ARTVİNLİ ''AKŞENER'E HAKKIMI HELAL ETMİYORUM''

DYP eski milletvekili ve ilimizin önde gelen siyaset adamı Halil İbrahim Artvinli, 31 Mart seçimlerinde büyük başarısızlık yaşayan ve olağan üstü kongrede genel başkan adayı olmayacağını açıklayan Meral Akşener hakkında zehir zemberek bir açıklama yaptı. Artvinli sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamasında " Meral Akşener'e hakkımı helal etmiyorum"dedi.

Artvinli'in açıklaması şöyle "2017 yılında daha önce yaktığımız çoban ateşi hareketi partileşme aşamasına gelmişti. Bütün Turkiyede bir heyecan yaratmıştık. Bu sırada Meral AKŞENER hareket geçince siyaset arkadaşlarımız hele Bi duralım bizde vekillik bakanlık yapmış biri belki merkezde bir toplanmayi sağlar diye iyi niyetle yanında yer alalım dediler.Gercekten başlarken büyük bir rüzgar oluşmuştu. Müthiş bir kongre izledik ama listeler açıklanınca şunu gördük parti küçük bir MHP kopyasıydı. Göstermelik birkaç isim merkezden alınmıştı. O aralar izmite her gelişinde beni siyasetine referans gösteren hanımefendi ile 1994 yılında başlayan irtibatmız devam ediyordu.Beni de Yüksk istişare kuruluna almıştı. Kendisine yanlış yaptığını merkez siyasetine yönelmesi gerektiğini birkaç defa söyledim. Hak verdi ancak gereğini yapmadı. Çok özel sohbetlerimiz oldu benim bir talebim olmadan 2018 seçimlerinde kocaeli listesini birlikte yapacağımız sözü verdi.Butun Turkiyeden aday adayları beni arayıp referans olmamı bile istiyorlardı. Netice malum hanımefendi milliyetçilerle değil ülkücülerle yürümeyi tercih edince sonunu hazırladı. Yalan ile abad olunmaycagını anlamış oldumu bilmem.1994 adaylığından buyana çok kez yollarımız kesişti bana hep yalan söyledi, ve kendi yalanlarıyla bas basa kaldı. Hakkı varsa bana helal etmesin ama ben hakkımı helal etmiyorum. Artvinli"
DYP eski milletvekili ve ilimizin önde gelen siyaset adamı Halil İbrahim Artvinli, 31 Mart seçimlerinde büyük başarısızlık yaşayan ve olağan üstü kongrede genel başkan adayı olmayacağını açıklayan Meral Akşener hakkında zehir zemberek bir açıklama yaptı. Artvinli sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamasında " Meral Akşener'e hakkımı helal etmiyorum"dedi.
Artvinli'in açıklaması şöyle
"2017 yılında daha önce yaktığımız çoban ateşi hareketi partileşme aşamasına gelmişti. Bütün Turkiyede bir heyecan yaratmıştık. Bu sırada Meral AKŞENER hareket geçince siyaset arkadaşlarımız hele Bi duralım bizde vekillik bakanlık yapmış biri belki merkezde bir toplanmayi sağlar diye iyi niyetle yanında yer alalım dediler.Gercekten başlarken büyük bir rüzgar oluşmuştu. Müthiş bir kongre izledik ama listeler açıklanınca şunu gördük parti küçük bir MHP kopyasıydı. Göstermelik birkaç isim merkezden alınmıştı.
O aralar izmite her gelişinde beni siyasetine referans gösteren hanımefendi ile 1994 yılında başlayan irtibatmız devam ediyordu.Beni de Yüksk istişare kuruluna almıştı. Kendisine yanlış yaptığını merkez siyasetine yönelmesi gerektiğini birkaç defa söyledim. Hak verdi ancak gereğini yapmadı. Çok özel sohbetlerimiz oldu benim bir talebim olmadan 2018 seçimlerinde kocaeli listesini birlikte yapacağımız sözü verdi.Butun Turkiyeden aday adayları beni arayıp referans olmamı bile istiyorlardı. Netice malum hanımefendi milliyetçilerle değil ülkücülerle yürümeyi tercih edince sonunu hazırladı. Yalan ile abad olunmaycagını anlamış oldumu bilmem.1994 adaylığından buyana çok kez yollarımız kesişti bana hep yalan söyledi, ve kendi yalanlarıyla bas basa kaldı. Hakkı varsa bana helal etmesin ama ben hakkımı helal etmiyorum. Artvinli"
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.