LASTİK İŞ yılbaşı

POLİSTEN KAÇAN ARAÇTA 119 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

ASAYİŞ 31.07.2023 - 16:34, Güncelleme: 31.07.2023 - 17:21
 

POLİSTEN KAÇAN ARAÇTA 119 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

TEM otoyolu üzerinde polisin dur ihtarına uymayan ve kaçan iki araçta 7 valiz esrar ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre Tem otoyolu üzerinde Narkotik ekiplerinin yaptığı çalışmada  iki araç ekiplerin dur ikazına uymamış ve Polis aracına  çarparak maddi hasara neden oldu. İlk araçta bulunan iki şahıs Karayolları mevkinde araçtan yaya olarak kaçmaya başlamış ve Körfez otoban altı menfez içerisinde yaya kovalamaca neticesinde yanlarında bir adet ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalandı. Konu ile ilgili tespiti yapılan diğer araç Körfez Hereke mevkinde yakalandı. Araçta üç şahıs bulunduğu tespit edil, Araçlarda yapılan aramalarda 7 valiz içerisinde 119 kg esrar maddesi ile 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Konu ile ilgili 5 şahıs gözaltına alınarak tahkikata başlantıldı.    
TEM otoyolu üzerinde polisin dur ihtarına uymayan ve kaçan iki araçta 7 valiz esrar ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre Tem otoyolu üzerinde Narkotik ekiplerinin yaptığı çalışmada  iki araç ekiplerin dur ikazına uymamış ve Polis aracına  çarparak maddi hasara neden oldu. İlk araçta bulunan iki şahıs Karayolları mevkinde araçtan yaya olarak kaçmaya başlamış ve Körfez otoban altı menfez içerisinde yaya kovalamaca neticesinde yanlarında bir adet ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalandı.

Konu ile ilgili tespiti yapılan diğer araç Körfez Hereke mevkinde yakalandı. Araçta üç şahıs bulunduğu tespit edil, Araçlarda yapılan aramalarda 7 valiz içerisinde 119 kg esrar maddesi ile 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Konu ile ilgili 5 şahıs gözaltına alınarak tahkikata başlantıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.