LASTİK İŞ yılbaşı

AVCIKÖY’DEN MESUT ÇETİNKAYA’YA DESTEK

SİYASET 28.02.2024 - 12:58, Güncelleme: 28.02.2024 - 12:58
 

AVCIKÖY’DEN MESUT ÇETİNKAYA’YA DESTEK

Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, Avcıköy Derneğini ziyaret etti

Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında Avcıköy Derneğini ziyaret etti. Dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette Mesut Çetinkaya büyük bir kalabalık tarafından karşılandı.   BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ “Bu akşam bizleri sevgi ve muhabbetle karşıladınız, mutlu ettiniz” diyen Çetinkaya, “Sizlere ilginiz, gönülden ve samimi desteklerinizden dolayı teşekkür ederim” dedi. Avcıköy Derneği Başkanı Erdoğan Gülçağ ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Mesut Çetinkaya ve ekibine teşekkür etti.
Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, Avcıköy Derneğini ziyaret etti

Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında Avcıköy Derneğini ziyaret etti. Dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette Mesut Çetinkaya büyük bir kalabalık tarafından karşılandı.

 

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

“Bu akşam bizleri sevgi ve muhabbetle karşıladınız, mutlu ettiniz” diyen Çetinkaya, “Sizlere ilginiz, gönülden ve samimi desteklerinizden dolayı teşekkür ederim” dedi. Avcıköy Derneği Başkanı Erdoğan Gülçağ ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Mesut Çetinkaya ve ekibine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.