KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

AVRUPA STANDARTLARINA YAKLAŞTI! KOCAELİ STADINI GÖRENLER HAYRAN KALDI

SPOR 06.08.2023 - 14:14, Güncelleme: 06.08.2023 - 14:14
 

AVRUPA STANDARTLARINA YAKLAŞTI! KOCAELİ STADINI GÖRENLER HAYRAN KALDI

Yeni sezonda 1. Lig’de mücadele edecek olan Kocaelispor sezon açılışını Demet Akalın konseriyle yaptı. Stadın zeminini görenler ise hayranlıklarInı gizleyemedi. Bazı eksikliklerde gözlerden kaçmadı.

Pendik maçı için kapılarını açan Kocaeli Stadı’nın zemini görenleri hayran bıraktı. Isınma için sahaya çıkan hakemler ve futbolcularda zemin için oldukça olumlu yorumlar yaptı.  Geçen sezon öncesinde bakıma alınan ve bitişinin ardından Avrupa standartlarına yakın bir zemine sahip olan Kocaeli Stadyumu'nun zemini için hibrit çimle kaplama çalışmaları başlatılmıştı.  UYARILAR YAPILDI Demet Akalın konseri öncesinde ve sırasında sahanın çimlerinin zarar görmemesi için sık sık uyarı yapıldı. Konser sırasında da görevliler dışında kimse sahaya sokulmadı. Ancak tribünlerin boş kalması ve sahnenin dolu tribüne arkası dönük yerleştirilmesi sonucunda tribünlerin kapıları açıldı, stattaki herkes sahaya indi. Konserin son şarkısında sahaya inen vatandaşları ve taraftarları yeniden tribüne çıkarmak için dakikalarca anons yapıldı. Sahanın boşaltılmasının ardından takımlar ısınmak için sahaya çıktı. BAZI EKSİKLİKLER GÖZDEN KAÇMADI  Pendikspor ile lig öncesi son hazırlık maçını oynayan Kocaelispor’un iç saha maçlarını oynadığı Kocaeli Stadyumu’nda internet sorunu ise açıldığı günden beri devam ediyor. Hazırlık maçında internet sorununun yaşanmaması için stat bölgesine 3 adet mobil veri cihazı yerleştirildi.
Yeni sezonda 1. Lig’de mücadele edecek olan Kocaelispor sezon açılışını Demet Akalın konseriyle yaptı. Stadın zeminini görenler ise hayranlıklarInı gizleyemedi. Bazı eksikliklerde gözlerden kaçmadı.

Pendik maçı için kapılarını açan Kocaeli Stadı’nın zemini görenleri hayran bıraktı. Isınma için sahaya çıkan hakemler ve futbolcularda zemin için oldukça olumlu yorumlar yaptı.  Geçen sezon öncesinde bakıma alınan ve bitişinin ardından Avrupa standartlarına yakın bir zemine sahip olan Kocaeli Stadyumu'nun zemini için hibrit çimle kaplama çalışmaları başlatılmıştı. 

UYARILAR YAPILDI

Demet Akalın konseri öncesinde ve sırasında sahanın çimlerinin zarar görmemesi için sık sık uyarı yapıldı. Konser sırasında da görevliler dışında kimse sahaya sokulmadı. Ancak tribünlerin boş kalması ve sahnenin dolu tribüne arkası dönük yerleştirilmesi sonucunda tribünlerin kapıları açıldı, stattaki herkes sahaya indi. Konserin son şarkısında sahaya inen vatandaşları ve taraftarları yeniden tribüne çıkarmak için dakikalarca anons yapıldı. Sahanın boşaltılmasının ardından takımlar ısınmak için sahaya çıktı.

BAZI EKSİKLİKLER GÖZDEN KAÇMADI 

Pendikspor ile lig öncesi son hazırlık maçını oynayan Kocaelispor’un iç saha maçlarını oynadığı Kocaeli Stadyumu’nda internet sorunu ise açıldığı günden beri devam ediyor. Hazırlık maçında internet sorununun yaşanmaması için stat bölgesine 3 adet mobil veri cihazı yerleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.