KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

BAKAN ÇAVUŞOĞLU TAHLİYE EDİLENLERLE KONUŞTU..

GÜNDEM 28.02.2022 - 23:54, Güncelleme: 01.03.2022 - 09:12
 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU TAHLİYE EDİLENLERLE KONUŞTU..

Yirmi bini öğrenci toplamda 30 bine yakın vatandaşımızın yaşadığı Ukrayna da savaşın 6. gününde tahliyeler devam ediyor..

Dış İşleri Bakanlığı yetkilileri, büyükelçilik ve konsolosluklar aracılığı ile vatandaşlara ulaşıp tahliyeler konusunda bilgilendiriyor. Öncelikli olarak Kiev Harkiv, Dnipropetrovsk, Odesa ve Lviv’den yapılan tahliyeler otobüs ve renlerle yapılıyor. Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda bugün 2163 vatandaşımızın tahliyesinin gerçekleştirildiğini açıkladı. Bakan Çavuşoülu "Vatandaşlarımızın güvenli tahliyesi için planlamalarımız devam ediyor."
Yirmi bini öğrenci toplamda 30 bine yakın vatandaşımızın yaşadığı Ukrayna da savaşın 6. gününde tahliyeler devam ediyor..

Dış İşleri Bakanlığı yetkilileri, büyükelçilik ve konsolosluklar aracılığı ile vatandaşlara ulaşıp tahliyeler konusunda bilgilendiriyor. Öncelikli olarak Kiev Harkiv, Dnipropetrovsk, Odesa ve Lviv’den yapılan tahliyeler otobüs ve renlerle yapılıyor.

Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda bugün 2163 vatandaşımızın tahliyesinin gerçekleştirildiğini açıkladı. Bakan Çavuşoülu "Vatandaşlarımızın güvenli tahliyesi için planlamalarımız devam ediyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.