LASTİK İŞ havuz

BAŞİSKELE ANTİK KÖFTE VE RESTORAN RAMAZANDA DA GÖZDE

EKONOMİ 11.03.2025 - 17:04, Güncelleme: 11.03.2025 - 17:04
 

BAŞİSKELE ANTİK KÖFTE VE RESTORAN RAMAZANDA DA GÖZDE

Başiskele Belediyesi tarafından Kocaeli’nin en güzel sahillerinden birine yapılan Başiskele Antik Köfte ve Restoran bu Ramazan ayında da iftar sofralarının vazgeçilmez mekânı oluyor.

AİLELER VE TOPLU İFTAR PROGRAMLARININ GÖZDESİ   Uygun fiyata kaliteli hizmet anlayışıyla Başiskele Sahili’nde yaklaşık 2 yıldır vatandaşlara hizmet vermeye devam Başiskele Sosyal Tesisleri Antik Köfte ve Restoran, 11 Ayın Sultanı Ramazan’da Başiskelelileri ve çevre ilçelerden gelen misafirleri aynı sofrada buluşturuyor.  Ramazan boyunca vatandaşlara en uygun ve kaliteli hizmeti sunarak aileler ve toplu iftar programları için aranılan en gözde mekan oluyor.   ÇEŞİT ÇEŞİT RAMAZAN MENÜLERİ   Kocaeli’nin her geçen gün cazibe merkezi olmaya devam eden Başiskele’nin denize nazır bir noktasında iftarını yapmak isteyen vatandaşlara çeşit çeşit Ramazan menüleri uygun fiyata sunuluyor. Usta aşçılar ve tecrübeli hizmet kadrosuyla 3 farklı menü ve bir çocuk menüsüyle misafirlerini ağırlayan restorana ulaşım ve erişim imkânı da çok kolay ve otopark sorunu da yok.     BİLGİ VE REZERVASYON   İftar menüleri ile ilgili ayrıntılı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyenler için iletişim bilgileri şu şekilde:   0535 977 58 66 – 0530 018 49 59   GENC-İ ÂLÂ KAFELERDE RAMAZAN KEYFİ   Başiskele Belediyesi tarafından ilçenin üç farklı noktasında hizmet vermeye devam eden Genc-i Âlâ Kafe’lere vatandaşlar Ramazan ayında da iftar sonrası yoğun ilgi göstermeye devam ediyor.   Mavi ile yeşilin buluşma noktası olan Başiskele’de, her vatandaşın damak tadına ve bütçesine uygun ürün çeşitliliğiyle hizmet vermeye devam eden Genc-i Âlâ Kafe’ler, iftar sonrası Başiskele Sahili’nde gezinti yapıan vatandaşlar için keyifli bir mola yeri oluyor. Kocaeli’nin en güzel sahillerinden Başiskele Sahili’nde iki ayrı noktada ve Barbaros Semt Meydanı’nda özel yapım karavanda hizmet veren kafeler, soğuk-sıcak içecekler, taze aperatif yiyeceklerle 7’den 77’ye tüm misafirlerini Ramazan ayı boyunca ağırlamaya devam edecek.  
Başiskele Belediyesi tarafından Kocaeli’nin en güzel sahillerinden birine yapılan Başiskele Antik Köfte ve Restoran bu Ramazan ayında da iftar sofralarının vazgeçilmez mekânı oluyor.

AİLELER VE TOPLU İFTAR PROGRAMLARININ GÖZDESİ

 

Uygun fiyata kaliteli hizmet anlayışıyla Başiskele Sahili’nde yaklaşık 2 yıldır vatandaşlara hizmet vermeye devam Başiskele Sosyal Tesisleri Antik Köfte ve Restoran, 11 Ayın Sultanı Ramazan’da Başiskelelileri ve çevre ilçelerden gelen misafirleri aynı sofrada buluşturuyor.  Ramazan boyunca vatandaşlara en uygun ve kaliteli hizmeti sunarak aileler ve toplu iftar programları için aranılan en gözde mekan oluyor.

 

ÇEŞİT ÇEŞİT RAMAZAN MENÜLERİ

 

Kocaeli’nin her geçen gün cazibe merkezi olmaya devam eden Başiskele’nin denize nazır bir noktasında iftarını yapmak isteyen vatandaşlara çeşit çeşit Ramazan menüleri uygun fiyata sunuluyor. Usta aşçılar ve tecrübeli hizmet kadrosuyla 3 farklı menü ve bir çocuk menüsüyle misafirlerini ağırlayan restorana ulaşım ve erişim imkânı da çok kolay ve otopark sorunu da yok.  

 

BİLGİ VE REZERVASYON

 

İftar menüleri ile ilgili ayrıntılı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyenler için iletişim bilgileri şu şekilde:

 

0535 977 58 66 – 0530 018 49 59

 

GENC-İ ÂLÂ KAFELERDE RAMAZAN KEYFİ

 

Başiskele Belediyesi tarafından ilçenin üç farklı noktasında hizmet vermeye devam eden Genc-i Âlâ Kafe’lere vatandaşlar Ramazan ayında da iftar sonrası yoğun ilgi göstermeye devam ediyor.

 

Mavi ile yeşilin buluşma noktası olan Başiskele’de, her vatandaşın damak tadına ve bütçesine uygun ürün çeşitliliğiyle hizmet vermeye devam eden Genc-i Âlâ Kafe’ler, iftar sonrası Başiskele Sahili’nde gezinti yapıan vatandaşlar için keyifli bir mola yeri oluyor. Kocaeli’nin en güzel sahillerinden Başiskele Sahili’nde iki ayrı noktada ve Barbaros Semt Meydanı’nda özel yapım karavanda hizmet veren kafeler, soğuk-sıcak içecekler, taze aperatif yiyeceklerle 7’den 77’ye tüm misafirlerini Ramazan ayı boyunca ağırlamaya devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.