KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE BELEDİYESİ'NDEN ARICILARA MALZEME DESTEĞİ

EKONOMİ 08.01.2024 - 12:25, Güncelleme: 08.01.2024 - 12:25
 

BAŞİSKELE BELEDİYESİ'NDEN ARICILARA MALZEME DESTEĞİ

Başiskele Belediyesi, Yuvacık KO-MEK'te Arıcılık eğitimi alan 13 kursiyere malzeme desteği verildi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’ndan Yuvacık KO-MEK’i ziyaret ettiler. Başkan M. Yasin Özlü ilçede arıcılığı desteklemek adına 13 kursiyere arıcı kıyafeti ve arı kovanları hediye etti.   BAŞKAN ÖZLÜ: ARI GİBİ ÇALIŞMAK GEREK   Başkan Özlü yaptığı açıklamada, “Ülkemizin arıcılık potansiyelinin verimli kullanılmasına katkı sağlamak amacıyla üretime başlayacak olan kursiyerlerimize ilk kovanlarını ve arıcı kıyafetlerini hediye ettik. İlçemizin zengin florası ve ikliminde arıcılığın gelişmesine ve potansiyelinin artırılmasına katkı sunmak bizim için çok önemli. İnşallah yeni arıcılarımız bu aldıkları eğitimi üretime dönüştürme noktasında arı gibi çalışacak ve ülkemizin bal üretimine katkı sağlayacaklardır.” dedi.
Başiskele Belediyesi, Yuvacık KO-MEK'te Arıcılık eğitimi alan 13 kursiyere malzeme desteği verildi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’ndan Yuvacık KO-MEK’i ziyaret ettiler. Başkan M. Yasin Özlü ilçede arıcılığı desteklemek adına 13 kursiyere arıcı kıyafeti ve arı kovanları hediye etti.

 

BAŞKAN ÖZLÜ: ARI GİBİ ÇALIŞMAK GEREK

 

Başkan Özlü yaptığı açıklamada, “Ülkemizin arıcılık potansiyelinin verimli kullanılmasına katkı sağlamak amacıyla üretime başlayacak olan kursiyerlerimize ilk kovanlarını ve arıcı kıyafetlerini hediye ettik. İlçemizin zengin florası ve ikliminde arıcılığın gelişmesine ve potansiyelinin artırılmasına katkı sunmak bizim için çok önemli. İnşallah yeni arıcılarımız bu aldıkları eğitimi üretime dönüştürme noktasında arı gibi çalışacak ve ülkemizin bal üretimine katkı sağlayacaklardır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.