KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE BELEDİYESİ'NDEN MÜDÜR KARATAŞ'A MORAL VE DESTEK

BAŞİSKELE 28.04.2022 - 17:28, Güncelleme: 28.04.2022 - 17:28
 

BAŞİSKELE BELEDİYESİ'NDEN MÜDÜR KARATAŞ'A MORAL VE DESTEK

Başiskele Belediyesi, uzun bir süredir kanser tedavisi gören Yazı İşleri Müdürü Fevzi Karataş’a moral ve destek sağlayarak örnek bir davranışa daha imza attı.

VİDEO HAZIRLANDI   Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü başta olmak üzere başkan yardımcılarının, müdürlerin ve belediye personellerinin çoğunun içerisinde yer aldığı ve geçmiş olsun dileklerinden oluşan yaklaşık beş dakikalık video hazırlandı. Daha sonra Belediye Başkan Yardımcıları ve müdürler tedavisine evinde devam edilen Fevzi Karataş’ı ziyaret ettiler. Geçmiş olsun dileklerini ileten misafirler, daha sonra hazırlanan videoyu Fevzi Karataş’a izlettiler.   GÖZYAŞLARINI TUTAMADI   Mesai arkadaşlarının geçmiş olsun dileklerini duygu dolu gözlerle izleyen Yazı İşleri Müdürü Fevzi Karataş, başta Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye ve tüm mesai arkadaşlarına çok teşekkür etti.
Başiskele Belediyesi, uzun bir süredir kanser tedavisi gören Yazı İşleri Müdürü Fevzi Karataş’a moral ve destek sağlayarak örnek bir davranışa daha imza attı.

VİDEO HAZIRLANDI

 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü başta olmak üzere başkan yardımcılarının, müdürlerin ve belediye personellerinin çoğunun içerisinde yer aldığı ve geçmiş olsun dileklerinden oluşan yaklaşık beş dakikalık video hazırlandı. Daha sonra Belediye Başkan Yardımcıları ve müdürler tedavisine evinde devam edilen Fevzi Karataş’ı ziyaret ettiler. Geçmiş olsun dileklerini ileten misafirler, daha sonra hazırlanan videoyu Fevzi Karataş’a izlettiler.

 

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

 

Mesai arkadaşlarının geçmiş olsun dileklerini duygu dolu gözlerle izleyen Yazı İşleri Müdürü Fevzi Karataş, başta Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye ve tüm mesai arkadaşlarına çok teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.