KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE KADIRGA ŞENLİĞİNDE MÜZİĞE DOYACAK

KÜLTÜR-SANAT 16.07.2023 - 12:52, Güncelleme: 16.07.2023 - 12:52
 

BAŞİSKELE KADIRGA ŞENLİĞİNDE MÜZİĞE DOYACAK

Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen Doğantepe Kadırga Şenlikleri’nde bu yaz da Karadeniz müziğinin yetenekli ve güçlü seslerini müzikseverlerle buluşturacak.

Başiskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde Hamza Dağı eteklerinde Doğantepe Mahallesi 16. Sokak’ta Şehit Ömer Halis Demir Stadı’nda 21-22-23 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek Kadırga Şenlikleri’nde büyük bir müzik şöleni yaşanacak. Birbirinden değerli ses sanatçılarının sahne alacağı şenlikte, müzikseverler Karadeniz müzikleriyle coşacak.   KARADENİZ MÜZİĞİNİN YETENEKLİ VE GÜÇLÜ SESLERİ SAHNE ALACAK   Tüm vatandaşların ücretsiz olarak katılım sağlayabileceği Doğantepe Kadırga Şenlikleri, 21 Temmuz Cuma günü saat 18:00’da başlayacak. Şenliklerin ilk gününde Onay Şahin, Bedirhan, Mehmet Durak ve Onur Özkan sahne alacak.   22 Temmuz Cumartesi günü Sebihan Altunay, Tarık Tüfekçi, Erkan Yeşilyurt ve Murat Halil; 24 Temmuz Pazar günü ise Zeynep Birinci, Mehmet Akyıldız, Yılmaz Kasapoğlu ve Ali Erkan vatandaşlara unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacaklar.  
Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen Doğantepe Kadırga Şenlikleri’nde bu yaz da Karadeniz müziğinin yetenekli ve güçlü seslerini müzikseverlerle buluşturacak.

Başiskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde Hamza Dağı eteklerinde Doğantepe Mahallesi 16. Sokak’ta Şehit Ömer Halis Demir Stadı’nda 21-22-23 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek Kadırga Şenlikleri’nde büyük bir müzik şöleni yaşanacak. Birbirinden değerli ses sanatçılarının sahne alacağı şenlikte, müzikseverler Karadeniz müzikleriyle coşacak.

 

KARADENİZ MÜZİĞİNİN YETENEKLİ VE GÜÇLÜ SESLERİ SAHNE ALACAK

 

Tüm vatandaşların ücretsiz olarak katılım sağlayabileceği Doğantepe Kadırga Şenlikleri, 21 Temmuz Cuma günü saat 18:00’da başlayacak. Şenliklerin ilk gününde Onay Şahin, Bedirhan, Mehmet Durak ve Onur Özkan sahne alacak.

 

22 Temmuz Cumartesi günü Sebihan Altunay, Tarık Tüfekçi, Erkan Yeşilyurt ve Murat Halil; 24 Temmuz Pazar günü ise Zeynep Birinci, Mehmet Akyıldız, Yılmaz Kasapoğlu ve Ali Erkan vatandaşlara unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacaklar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.