KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE YAZ AKADEMİSİ KAYITLARI BAŞLADI

YAŞAM 13.06.2023 - 16:50, Güncelleme: 13.06.2023 - 16:50
 

BAŞİSKELE YAZ AKADEMİSİ KAYITLARI BAŞLADI

Başiskele Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi ve Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen Başiskele Çocuk Üniversitesi bu yaz döneminde de ilçedeki öğrencilere eğitim desteği vermeye devam edecek.

Başiskele Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde bu yıl 6’ıncısı düzenlenecek olan Başiskele Yaz Akademisi’ne kayıtlar başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilginin olacağı Başiskele Yaz Akademisi’ne ilçede ikamet eden ve 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflara gidecek olan öğrenciler katılabilecek.   HEM EĞLENCELİ HEM DE EĞİTİCİ BİR YAZ OLACAK   Başiskele Çocuk Üniversitesi’nde geleceğin hazinesi çocuklar için hem eğlenceli hem de eğitici bir Yaz Akademisi hazırlayan Başiskele Belediyesi, bilimden sanata, sportif aktivitelerden sosyal ve kültürel etkinliklere kadar birçok alanda çocuklara unutulmaz bir yaz tatili yaşatacak.   SON BAŞVURU 21 HAZİRAN 2023 ÇARŞAMBA   Başiskele Yaz Akademisi için kayıtlara bugünden itibaren başlanırken son kayıt 21 Haziran 2023 Çarşamba günü olarak belirlendi.   Başiskele Belediyesi tarafından geleceğin hazinesi çocuklar ve gençler için tasarlanan ve yayın hayatına başlayan Genc-i Âlâ internet sayfası üzerinden öğrenciler ve velileri Yaz Akademisi’ne kolaylıkla başvurabilecekler. Yaz Akademisi hakkında detaylı bilgilerin de yer aldığı https://genciala.basiskele.bel.tr/icerik-11 linkten son başvuru günü saat 17:00’ye kadar kayıt oluşturulabilecek.   İLK DERS 3 TEMMUZ’DA   Başiskele Belediyesi Yaz Akademisi’nde hafta içi yapılacak eğitimler 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü başlayıp, 28 Temmuz 2023 Cuma günü sona erecek.   Yaz Akademisi’nde eğitimler hafta içi her gün 12:20–16:20 saatleri arasında olacak.  10.00’da başlayıp 12.20’de bitecek. Perşembe günleri eğitim ve eğlence amaçlı geziler olacak.   Yaz Akademisi’ne kayıt yaptıran öğrencinin devam zorunluluğu olacak, eğitimler başladığı süre itibari ile ilk 2 hafta eğitime mazeretsiz 2 günden fazla devamsızlığı olan öğrencinin kaydı silinecek yerine -varsa- yedek öğrenci davet edilecek   YAZ AKADEMİSİNDE VERİLECEK EĞİTİMLER:   Yaz Akademisi süresince her bir öğrenci 11 farklı eğitime katılmış olacak.   ·         Eğlenceli Bilim ve Deney Akademisi ·         Robotik Kodlama Akademisi ·         Hayatımızdaki Matematik Akademisi ·         Farkındalık ve Gelişim Akademisi ·         Ebru ve El Sanatları Akademisi ·         Sürdürebilirlik Akademisi ·         Akıl Oyunları Akademisi ·         Değerler Eğitimi Akademisi ·         Okçuluk ·         Masa Tenisi ·         Drama KAMPÜS DIŞI ETKİNLİKLERLE GEZEREK ÖĞRENME İMKANI   Başiskele Yaz Akademisi’nde 06-13-20 ve 27 Temmuz Perşembe günleri “Kampüs Dışı Etkinlik Günü” olarak belirlendi.  Başiskele dışında eğitim ve kültür amaçlı yapılacak gezilerle öğrenciler, gezerek öğrenme imkânı da bulacaklar.
Başiskele Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi ve Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen Başiskele Çocuk Üniversitesi bu yaz döneminde de ilçedeki öğrencilere eğitim desteği vermeye devam edecek.

Başiskele Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde bu yıl 6’ıncısı düzenlenecek olan Başiskele Yaz Akademisi’ne kayıtlar başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilginin olacağı Başiskele Yaz Akademisi’ne ilçede ikamet eden ve 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflara gidecek olan öğrenciler katılabilecek.

 

HEM EĞLENCELİ HEM DE EĞİTİCİ BİR YAZ OLACAK

 

Başiskele Çocuk Üniversitesi’nde geleceğin hazinesi çocuklar için hem eğlenceli hem de eğitici bir Yaz Akademisi hazırlayan Başiskele Belediyesi, bilimden sanata, sportif aktivitelerden sosyal ve kültürel etkinliklere kadar birçok alanda çocuklara unutulmaz bir yaz tatili yaşatacak.

 

SON BAŞVURU 21 HAZİRAN 2023 ÇARŞAMBA

 

Başiskele Yaz Akademisi için kayıtlara bugünden itibaren başlanırken son kayıt 21 Haziran 2023 Çarşamba günü olarak belirlendi.

 

Başiskele Belediyesi tarafından geleceğin hazinesi çocuklar ve gençler için tasarlanan ve yayın hayatına başlayan Genc-i Âlâ internet sayfası üzerinden öğrenciler ve velileri Yaz Akademisi’ne kolaylıkla başvurabilecekler. Yaz Akademisi hakkında detaylı bilgilerin de yer aldığı https://genciala.basiskele.bel.tr/icerik-11 linkten son başvuru günü saat 17:00’ye kadar kayıt oluşturulabilecek.

 

İLK DERS 3 TEMMUZ’DA

 

Başiskele Belediyesi Yaz Akademisi’nde hafta içi yapılacak eğitimler 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü başlayıp, 28 Temmuz 2023 Cuma günü sona erecek.

 

Yaz Akademisi’nde eğitimler hafta içi her gün 12:20–16:20 saatleri arasında olacak.  10.00’da başlayıp 12.20’de bitecek. Perşembe günleri eğitim ve eğlence amaçlı geziler olacak.

 

Yaz Akademisi’ne kayıt yaptıran öğrencinin devam zorunluluğu olacak, eğitimler başladığı süre itibari ile ilk 2 hafta eğitime mazeretsiz 2 günden fazla devamsızlığı olan öğrencinin kaydı silinecek yerine -varsa- yedek öğrenci davet edilecek

 

YAZ AKADEMİSİNDE VERİLECEK EĞİTİMLER:

 

Yaz Akademisi süresince her bir öğrenci 11 farklı eğitime katılmış olacak.

 

·         Eğlenceli Bilim ve Deney Akademisi

·         Robotik Kodlama Akademisi

·         Hayatımızdaki Matematik Akademisi

·         Farkındalık ve Gelişim Akademisi

·         Ebru ve El Sanatları Akademisi

·         Sürdürebilirlik Akademisi

·         Akıl Oyunları Akademisi

·         Değerler Eğitimi Akademisi

·         Okçuluk

·         Masa Tenisi

·         Drama

KAMPÜS DIŞI ETKİNLİKLERLE GEZEREK ÖĞRENME İMKANI

 

Başiskele Yaz Akademisi’nde 06-13-20 ve 27 Temmuz Perşembe günleri “Kampüs Dışı Etkinlik Günü” olarak belirlendi.  Başiskele dışında eğitim ve kültür amaçlı yapılacak gezilerle öğrenciler, gezerek öğrenme imkânı da bulacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.