LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE'DE ASFALT SEZONU AÇILDI

BAŞİSKELE 03.05.2023 - 14:42, Güncelleme: 03.05.2023 - 14:42
 

BAŞİSKELE'DE ASFALT SEZONU AÇILDI

Başiskele Belediyesi, kent genelinde zamanla bozulan yolları daha konforlu hale getirmek için 50 bin ton sıcak asfalt sermek için çalışmalara başladı.

Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt sezonunu açan Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, plan ve programlar çerçevesinde Yeşilyurt Mahallesi’nde sıcak asfalt serim seferberliğine başladı. Bu sezonda kent genelinde 50 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirecek olan ekipler, ilk olarak 17 Ağustos Bulvarı’nın aşınma asfaltının serimi için kolları sıvadı. Yoğun tempoda çalışarak bulvarı boydan boya asfaltlayarak yolu vatandaşlar için daha güvenli ve konforlu hale getiren ekipler, yine Yeşilyurt Mahallesi’nde Oya Başar Sokağı da asfaltlamaya başladılar.   BAŞKAN ÖZLÜ FİNİŞER MAKİNESİNDE   Başiskele’deki her bir çalışmayı yakından takip eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ile birlikte asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında teknik ekibinden brifing alan Başkan Özlü, daha sonra finişer asfalt serim makinesinin direksiyonuna geçerek ekiplerle birlikte asfalt serimine katkı sağladı.   BAŞKAN ÖZLÜ: “50 BİN TON ASFALT KULLANILACAK”   Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, asfalt sezonunun açılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Başiskelemiz’de 7’den 77’ye tüm hemşehrilerimiz ile yaptığımız gönül yolları kadar fiziki yollarımıza da büyük özen gösteriyoruz. Bugün itibariyle asfalt sezonumuzu açtık. Yoğun tempoda büyük bir özveriyle çalışarak kent genelinde zamanla bozulan yollarımızı 50 bin ton asfalt kullanıp yenileyeceğiz ve vatandaşlarımız için daha güvenli ve konforlu yollar yapacağız. Asfalt çalışmalarının ardından ana arter yollarımızın yol çizgilerini de çekerek yollarımıza daha estetik ve prestijli bir görünüm kazandıracağız.”  dedi.
Başiskele Belediyesi, kent genelinde zamanla bozulan yolları daha konforlu hale getirmek için 50 bin ton sıcak asfalt sermek için çalışmalara başladı.

Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt sezonunu açan Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, plan ve programlar çerçevesinde Yeşilyurt Mahallesi’nde sıcak asfalt serim seferberliğine başladı. Bu sezonda kent genelinde 50 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirecek olan ekipler, ilk olarak 17 Ağustos Bulvarı’nın aşınma asfaltının serimi için kolları sıvadı. Yoğun tempoda çalışarak bulvarı boydan boya asfaltlayarak yolu vatandaşlar için daha güvenli ve konforlu hale getiren ekipler, yine Yeşilyurt Mahallesi’nde Oya Başar Sokağı da asfaltlamaya başladılar.

 

BAŞKAN ÖZLÜ FİNİŞER MAKİNESİNDE

 

Başiskele’deki her bir çalışmayı yakından takip eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ile birlikte asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında teknik ekibinden brifing alan Başkan Özlü, daha sonra finişer asfalt serim makinesinin direksiyonuna geçerek ekiplerle birlikte asfalt serimine katkı sağladı.

 

BAŞKAN ÖZLÜ: “50 BİN TON ASFALT KULLANILACAK”

 

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, asfalt sezonunun açılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Başiskelemiz’de 7’den 77’ye tüm hemşehrilerimiz ile yaptığımız gönül yolları kadar fiziki yollarımıza da büyük özen gösteriyoruz. Bugün itibariyle asfalt sezonumuzu açtık. Yoğun tempoda büyük bir özveriyle çalışarak kent genelinde zamanla bozulan yollarımızı 50 bin ton asfalt kullanıp yenileyeceğiz ve vatandaşlarımız için daha güvenli ve konforlu yollar yapacağız. Asfalt çalışmalarının ardından ana arter yollarımızın yol çizgilerini de çekerek yollarımıza daha estetik ve prestijli bir görünüm kazandıracağız.”  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.