KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE’DE BAYRAM TEMİZLİĞİ TAMAM

YAŞAM 27.06.2023 - 12:49, Güncelleme: 27.06.2023 - 12:49
 

BAŞİSKELE’DE BAYRAM TEMİZLİĞİ TAMAM

Başiskele Belediyesi, Kurban Bayramı’na öncesi ilçenin dört bir köşesini dip bucak temizleyerek kenti bayrama hazırladı.

Başiskele'de yıl boyu 7 gün 24 saat çalışarak temizlik hizmetlerini periyodik olarak sürdüren Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi hummalı bir çalışma gerçekleştirerek ilçeyi bayrama hazırladı. Topyekûn bir şekilde bayram temizliğine girişen belediye ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı meydanları, ana arterleri, cadde ve sokakları,  cami avlularını ve halkın ortak kullanım alanlarını büyük bir titizlikle temizledi.   Daha temiz, daha sağlıklı ve yeşil Başiskele için yol süpürme araçları ve tazyikli su tankerleriyle sokak ve caddeleri pırıl pırıl temizleyen Başiskele Belediyesi, mobil temizlik ekipleriyle de kaldırım ve orta refüjlerdeki çöpleri özenle temizleyerek bayram temizliğini yaptılar.
Başiskele Belediyesi, Kurban Bayramı’na öncesi ilçenin dört bir köşesini dip bucak temizleyerek kenti bayrama hazırladı.

Başiskele'de yıl boyu 7 gün 24 saat çalışarak temizlik hizmetlerini periyodik olarak sürdüren Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi hummalı bir çalışma gerçekleştirerek ilçeyi bayrama hazırladı. Topyekûn bir şekilde bayram temizliğine girişen belediye ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı meydanları, ana arterleri, cadde ve sokakları,  cami avlularını ve halkın ortak kullanım alanlarını büyük bir titizlikle temizledi.

 

Daha temiz, daha sağlıklı ve yeşil Başiskele için yol süpürme araçları ve tazyikli su tankerleriyle sokak ve caddeleri pırıl pırıl temizleyen Başiskele Belediyesi, mobil temizlik ekipleriyle de kaldırım ve orta refüjlerdeki çöpleri özenle temizleyerek bayram temizliğini yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.