LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE’DE HER ZAMAN "İYİ Kİ VARSIN EREN"

YAŞAM 25.08.2023 - 12:42, Güncelleme: 25.08.2023 - 12:42
 

BAŞİSKELE’DE HER ZAMAN "İYİ Kİ VARSIN EREN"

Başiskele Sahili’nde gerçekleştirilen etkinliğe yoğun ilgi oldu. Dev ekranda, güzel ve ılık yaz akşamında, açık havada sinema keyfi yaşayan vatandaşlar duygusal anlar yaşadılar.

BİR KEZ DAHA "İYİ Kİ VARSIN EREN"   Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen “Haydi Başiskele Sahile” etkinlikleri kapsamında dün akşam vatandaşlar açık hava da sinema keyfi yaşadılar. Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017 günü teröristlerin açtığı ateş sonucu Astsubay Ferhat Gedik ile birlikte şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ü özlem ve saygı ile andılar.   İKRAMLAR DA VARDI   Her çocuk etkinliklerinde olduğu gibi Başiskele Belediyesi, bu etkinlikte de çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikramlarında bulundu.   Açık havada sinema keyfi yaşayan aileler, etkinlik dolayısıyla Başiskele Belediye Başkanı M. Yasın Özlü ve ekibine teşekkür ederek mutlu bir şekilde evlerine döndüler.
Başiskele Sahili’nde gerçekleştirilen etkinliğe yoğun ilgi oldu. Dev ekranda, güzel ve ılık yaz akşamında, açık havada sinema keyfi yaşayan vatandaşlar duygusal anlar yaşadılar.

BİR KEZ DAHA "İYİ Kİ VARSIN EREN"

 

Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen “Haydi Başiskele Sahile” etkinlikleri kapsamında dün akşam vatandaşlar açık hava da sinema keyfi yaşadılar. Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017 günü teröristlerin açtığı ateş sonucu Astsubay Ferhat Gedik ile birlikte şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ü özlem ve saygı ile andılar.

 

İKRAMLAR DA VARDI

 

Her çocuk etkinliklerinde olduğu gibi Başiskele Belediyesi, bu etkinlikte de çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikramlarında bulundu.

 

Açık havada sinema keyfi yaşayan aileler, etkinlik dolayısıyla Başiskele Belediye Başkanı M. Yasın Özlü ve ekibine teşekkür ederek mutlu bir şekilde evlerine döndüler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.