KBB hat 41

KOCAELİSPOR-SAKARYASPOR MAÇINA TARAFTARDAN YOĞUN İLGİ!

SPOR 08.05.2024 - 16:18, Güncelleme: 08.05.2024 - 16:46
 

KOCAELİSPOR-SAKARYASPOR MAÇINA TARAFTARDAN YOĞUN İLGİ!

Cumartesi günü oynanacak olan Kocaelispor-Sakaryaspor maçında stadyumun full çekmesi bekleniyor.

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Sakaryaspor, yarım asırlık Marmara derbisinde ezeli rakibi Kocaelispor ile 39. kez kozlarını paylaşacak. Kocaeli taraftarının  maça ilgisi yoğun. Biletler satışa çıkar çıkmaz Kocaelispor Store önünde uzun kuyruklar oluştu. Satışa çıkan biletler neredeyse tükenmek üzere. Bugün itibarıyla satılan bilet sayısı tam olarak 21 bin 891. Stadyum kapasitesi 33 bin. Maç gününde stadyumun full çekmesi ve Trendyol 1. Lig’in, 2023 - 2024 sezonunun en etkileyici atmosfer olması bekleniyor. ÖZEL PANKART Öte yandan,11 Mayıs 2024 Cumartesi günü Kocaeli Stadyumu’nda oynanacak ve 16.00 ‘da başlayacak Kocaelispor- Sakaryaspor maçı öncesi, futbolcular sahaya özel pankartla çıkacak.
Cumartesi günü oynanacak olan Kocaelispor-Sakaryaspor maçında stadyumun full çekmesi bekleniyor.

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Sakaryaspor, yarım asırlık Marmara derbisinde ezeli rakibi Kocaelispor ile 39. kez kozlarını paylaşacak.

Kocaeli taraftarının  maça ilgisi yoğun. Biletler satışa çıkar çıkmaz Kocaelispor Store önünde uzun kuyruklar oluştu. Satışa çıkan biletler neredeyse tükenmek üzere. Bugün itibarıyla satılan bilet sayısı tam olarak 21 bin 891. Stadyum kapasitesi 33 bin. Maç gününde stadyumun full çekmesi ve Trendyol 1. Lig’in, 2023 - 2024 sezonunun en etkileyici atmosfer olması bekleniyor.

ÖZEL PANKART

Öte yandan,11 Mayıs 2024 Cumartesi günü Kocaeli Stadyumu’nda oynanacak ve 16.00 ‘da başlayacak Kocaelispor- Sakaryaspor maçı öncesi, futbolcular sahaya özel pankartla çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.