KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE'DE ÜÇ AYRI NOKTADA ASFALT ÇALIŞMASI

YAŞAM 16.10.2023 - 12:46, Güncelleme: 16.10.2023 - 12:46
 

BAŞİSKELE'DE ÜÇ AYRI NOKTADA ASFALT ÇALIŞMASI

Başiskele Belediyesi, ulaşım kalitesini ve konforunu artırmak için ilçe genelinde üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yol yapım çalışmalarıyla ilçenin ulaşım ağını genişleten, ilçede yol konforunu ve güvenliğini arttıran Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sonbahar aylarında da asfalt seferberliğine devam ediyor. Güzel havaları fırsata çeviren belediye ekipleri, son olarak ilçenin üç ayrı noktasında asfalt çalışması gerçekleştirdi.  Bu asfalt sezonunda 50 bin ton asfalt sererek ilçeyi şantiye alanına çeviren ekipler, son olarak Barbaros Mahallesi Beyazıt Caddesi’nde, yaklaşık 900 metre uzunluğundaki Kullar Yakacık Mahallesi Arıtma Yolu Caddesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi.    “Yol Medeniyettir” şiarıyla büyük bir özveriyle çalışan Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ekipleri, ayrıca Seymen Mahallesi Başarı, Başak, Kutay ve Canlar sokaklarını da asfalta hazırlıyor.
Başiskele Belediyesi, ulaşım kalitesini ve konforunu artırmak için ilçe genelinde üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yol yapım çalışmalarıyla ilçenin ulaşım ağını genişleten, ilçede yol konforunu ve güvenliğini arttıran Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sonbahar aylarında da asfalt seferberliğine devam ediyor. Güzel havaları fırsata çeviren belediye ekipleri, son olarak ilçenin üç ayrı noktasında asfalt çalışması gerçekleştirdi.  Bu asfalt sezonunda 50 bin ton asfalt sererek ilçeyi şantiye alanına çeviren ekipler, son olarak Barbaros Mahallesi Beyazıt Caddesi’nde, yaklaşık 900 metre uzunluğundaki Kullar Yakacık Mahallesi Arıtma Yolu Caddesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi. 

 

“Yol Medeniyettir” şiarıyla büyük bir özveriyle çalışan Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ekipleri, ayrıca Seymen Mahallesi Başarı, Başak, Kutay ve Canlar sokaklarını da asfalta hazırlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.