KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE'DE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

GÜNDEM 12.10.2023 - 15:31, Güncelleme: 12.10.2023 - 15:31
 

BAŞİSKELE'DE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

Başiskele’de vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlamaları için üst yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, elverişli hava koşullarında alt ve üst yapı çalışmalarını ilçe genelinde sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, son olarak vatandaşların talepleri ve programlar çerçevesinde Yeşilyurt Mahallesi’nden Fatih Mahallesi’ne uzanan yaklaşık 1200 metrelik Mevlanam Caddesi’nde asfaltlama gerçekleştiriyor.   DÖRT YENİ İMAR YOLU DAHA AÇILDI   Kocaeli’nin cazibe merkezi olarak gün geçtikçe nüfusu artan ve buna bağlı olarak yeni yerleşim ve yaşam alanları oluşan Başiskele’de ulaşım ağı da genişliyor. Planlı kentleşme ile yapılan yapıların yeni imar yollarını ivedilikle gerçekleştiren ekipler, son olarak Seymen Mahallesi’nde yol açma çalışması yaptılar. Ekipler yeni yerleşim bölgesinde toplamda 600 metrelik uzunluğunda Balcıoğlu, Musaoğlu, Başarı ve Anayurt sokakların imar yollarını açtı.   PARKE YOL ÇALIŞMALARI   Başiskele’nin her bir mahallesinde araç sürücülerinin ve yayaların güvenle ve konforla ulaşım sağlamaları için çalışan belediye ekipleri, bazı sokak ve caddelerin yollarını da kilitli parke taşlarıyla kaplıyor. Ekipler ayrıca zamanla bozulan parke taşlı yolların ve kaldırımların da bakım-onarım çalışmalarını süratle yerine getirerek araç ve yaya trafiğinin olumsuz etkilenmesini engelliyor.   Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün süratli ve sağlam yol yapım, bakım ve onarım işleri vatandaşların da büyük bir memnuniyet yaşamasını sağlıyor.
Başiskele’de vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlamaları için üst yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, elverişli hava koşullarında alt ve üst yapı çalışmalarını ilçe genelinde sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, son olarak vatandaşların talepleri ve programlar çerçevesinde Yeşilyurt Mahallesi’nden Fatih Mahallesi’ne uzanan yaklaşık 1200 metrelik Mevlanam Caddesi’nde asfaltlama gerçekleştiriyor.

 

DÖRT YENİ İMAR YOLU DAHA AÇILDI

 

Kocaeli’nin cazibe merkezi olarak gün geçtikçe nüfusu artan ve buna bağlı olarak yeni yerleşim ve yaşam alanları oluşan Başiskele’de ulaşım ağı da genişliyor. Planlı kentleşme ile yapılan yapıların yeni imar yollarını ivedilikle gerçekleştiren ekipler, son olarak Seymen Mahallesi’nde yol açma çalışması yaptılar. Ekipler yeni yerleşim bölgesinde toplamda 600 metrelik uzunluğunda Balcıoğlu, Musaoğlu, Başarı ve Anayurt sokakların imar yollarını açtı.

 

PARKE YOL ÇALIŞMALARI

 

Başiskele’nin her bir mahallesinde araç sürücülerinin ve yayaların güvenle ve konforla ulaşım sağlamaları için çalışan belediye ekipleri, bazı sokak ve caddelerin yollarını da kilitli parke taşlarıyla kaplıyor. Ekipler ayrıca zamanla bozulan parke taşlı yolların ve kaldırımların da bakım-onarım çalışmalarını süratle yerine getirerek araç ve yaya trafiğinin olumsuz etkilenmesini engelliyor.

 

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün süratli ve sağlam yol yapım, bakım ve onarım işleri vatandaşların da büyük bir memnuniyet yaşamasını sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.