LASTİK İŞ yılbaşı

"BAŞİSKELE'MİZE YENİ MODERN KAPALI PAZARLAR KAZANDIRACAĞIZ"

SİYASET 26.03.2024 - 12:32, Güncelleme: 26.03.2024 - 12:32
 

"BAŞİSKELE'MİZE YENİ MODERN KAPALI PAZARLAR KAZANDIRACAĞIZ"

Başiskele Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı M. Yasin Özlü, hem pazarcı esnafıyla hem de alışveriş yapan hemşehrileriyle kucaklaştı.

REHAVET YOK   31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala rehavete kapılmadan Başiskele’de seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı M. Yasin Özlü, kentte sıkılmadık el, çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmıyor. Bu kapsamda Yasin Özlü, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, MHP Başiskele İlçe Başkanı Şahin Kaya ve yönetici kadrolarıyla birlikte ilçede kurulan semt pazarlarını tek tek gezdi.   ÖZLÜ’YE HALKTAN TEVECCÜH BÜYÜK   Her gittiği yerde yoğun ilgi ve samimiyetle karşılanan Cumhur İttifakı Adayı Yasin Özlü, gittiği pazar yerlerinde de hemşehrilerinin büyük teveccühünü topladı. Özlü, iyaretlerde esnaf hemşehrilerine hayırlı işler bol kazançlar dilerken, alışverişe gelen vatandaşlarla da hasbihal etti.   YENİ MODERN KAPALI SEMT PAZARLARI MÜJDESİ   Pazarcı esnafıyla ve halkla fikir alışverişinde bulunan Yasin Özlü, “Önceki dönemde olduğu gibi Başiskele’mize yaraşır, modern kapalı semt pazarları kazandırmaya devam edeceğiz. Esnafımız da vatandaşımız da daha rahat, huzurlu ve güvenli bir şekilde alışverişlerini yapabilecek. Planlarımızı ilçemizin 50 yıllık 100 yıllık geleceğini düşünerek yapacağız. Başiskele’mizde esnafımız da vatandaşlarımız da kârlı çıkacak.” diye konuştu.
Başiskele Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı M. Yasin Özlü, hem pazarcı esnafıyla hem de alışveriş yapan hemşehrileriyle kucaklaştı.

REHAVET YOK

 

31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala rehavete kapılmadan Başiskele’de seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı M. Yasin Özlü, kentte sıkılmadık el, çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmıyor. Bu kapsamda Yasin Özlü, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, MHP Başiskele İlçe Başkanı Şahin Kaya ve yönetici kadrolarıyla birlikte ilçede kurulan semt pazarlarını tek tek gezdi.

 

ÖZLÜ’YE HALKTAN TEVECCÜH BÜYÜK

 

Her gittiği yerde yoğun ilgi ve samimiyetle karşılanan Cumhur İttifakı Adayı Yasin Özlü, gittiği pazar yerlerinde de hemşehrilerinin büyük teveccühünü topladı. Özlü, iyaretlerde esnaf hemşehrilerine hayırlı işler bol kazançlar dilerken, alışverişe gelen vatandaşlarla da hasbihal etti.

 

YENİ MODERN KAPALI SEMT PAZARLARI MÜJDESİ

 

Pazarcı esnafıyla ve halkla fikir alışverişinde bulunan Yasin Özlü, “Önceki dönemde olduğu gibi Başiskele’mize yaraşır, modern kapalı semt pazarları kazandırmaya devam edeceğiz. Esnafımız da vatandaşımız da daha rahat, huzurlu ve güvenli bir şekilde alışverişlerini yapabilecek. Planlarımızı ilçemizin 50 yıllık 100 yıllık geleceğini düşünerek yapacağız. Başiskele’mizde esnafımız da vatandaşlarımız da kârlı çıkacak.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.