KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE'NİN İLK TAZİYE EVİNDE İLK TAZİYE

KOCAELİ 13.02.2024 - 17:26, Güncelleme: 13.02.2024 - 17:26
 

BAŞİSKELE'NİN İLK TAZİYE EVİNDE İLK TAZİYE

Başiskele Belediyesi tarafından ilçede toplumsal dayanışma ve beraberliği pekiştirecek, vatandaşların acılarının paylaşılarak azaltılmasına vesile olan kentin ilk taziye evinde ilk taziye gerçekleştirildi.

Başiskele’de vatandaşların doğumundan ölümüne kadar her anında yanında olan Başiskele Belediyesi, kayıplarının acısını yaşayan vatandaşlara, Barbaros Mahallesi Yürüyüş Caddesi üzerinde yaptığı ilk taziye eviyle destek olmaya devam ediyor.   Cenaze sahiplerinin rahatça misafirlerini ağırlayıp, taziyeleri kabul etmesi adına yapılan taziye evi, toplumda önemli bir yer tutan taziye geleneğini yaşatmanın yanı sıra cenaze sahiplerine büyük kolaylıklar da sunuyor.   CENAZE SAHİPLERİNDEN BAŞKAN ÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR   Barbaros Mahallesi’nde ikamet eden ve 60 yaşında yakalandığı hastalık sonrası vefat eden Kemal Özcan’ın taziyesi ile kapılarını ilk kez açan taziye evinde dualar edildi ve ikramlarda bulunuldu. Akrabalarını, yakınlarını ve sevenlerini taziye evinde ağırlayan cenaze sahipleri, taziye evi ve destekleri dolayısıyla Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye teşekkür ettiler.  
Başiskele Belediyesi tarafından ilçede toplumsal dayanışma ve beraberliği pekiştirecek, vatandaşların acılarının paylaşılarak azaltılmasına vesile olan kentin ilk taziye evinde ilk taziye gerçekleştirildi.

Başiskele’de vatandaşların doğumundan ölümüne kadar her anında yanında olan Başiskele Belediyesi, kayıplarının acısını yaşayan vatandaşlara, Barbaros Mahallesi Yürüyüş Caddesi üzerinde yaptığı ilk taziye eviyle destek olmaya devam ediyor.

 

Cenaze sahiplerinin rahatça misafirlerini ağırlayıp, taziyeleri kabul etmesi adına yapılan taziye evi, toplumda önemli bir yer tutan taziye geleneğini yaşatmanın yanı sıra cenaze sahiplerine büyük kolaylıklar da sunuyor.

 

CENAZE SAHİPLERİNDEN BAŞKAN ÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR

 

Barbaros Mahallesi’nde ikamet eden ve 60 yaşında yakalandığı hastalık sonrası vefat eden Kemal Özcan’ın taziyesi ile kapılarını ilk kez açan taziye evinde dualar edildi ve ikramlarda bulunuldu. Akrabalarını, yakınlarını ve sevenlerini taziye evinde ağırlayan cenaze sahipleri, taziye evi ve destekleri dolayısıyla Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye teşekkür ettiler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.