LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE'NİN ŞANSLI ÇOCUKLARINA YENİ PARK

YAŞAM 15.09.2023 - 16:40, Güncelleme: 15.09.2023 - 16:40
 

BAŞİSKELE'NİN ŞANSLI ÇOCUKLARINA YENİ PARK

Başiskele’de çocuklara ve gençlere büyük değer veren Başiskele Belediyesi, kent genelinde yeni oyun ve spor alanları oluşturmaya devam ediyor.

Başiskele’de geleceğin hazinesi çocukların ve ailelerin daha güzel, eğlenceli ve güvenli vakitler geçirebilmeleri için Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kente yeni parklar ve sosyal alanlar kazandırılıyor. Bu kapsamda Seymen Mahallesi’ne toplamda 4500 metrekare alan üzerine park yapılacak. Çocukların ve gençlerin güvenli bir şekilde eğlenceli vakitler geçirebileceği yeni parkta 15x30 metre basketbol sahası, çocuk oyun grupları, yürüyüş yolu, ailelerin huzurla dinlenip hoş sohbetler yapabileceği kameriyeler yer alacak.   Projesi tamamlanan Başiskele’nin yeni parkı için ilk kazma çok yakın zamanda vurulacak ve 4 yılda ilçeye kazandırılan 47. park ve sosyal alan olacak.
Başiskele’de çocuklara ve gençlere büyük değer veren Başiskele Belediyesi, kent genelinde yeni oyun ve spor alanları oluşturmaya devam ediyor.

Başiskele’de geleceğin hazinesi çocukların ve ailelerin daha güzel, eğlenceli ve güvenli vakitler geçirebilmeleri için Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kente yeni parklar ve sosyal alanlar kazandırılıyor. Bu kapsamda Seymen Mahallesi’ne toplamda 4500 metrekare alan üzerine park yapılacak. Çocukların ve gençlerin güvenli bir şekilde eğlenceli vakitler geçirebileceği yeni parkta 15x30 metre basketbol sahası, çocuk oyun grupları, yürüyüş yolu, ailelerin huzurla dinlenip hoş sohbetler yapabileceği kameriyeler yer alacak.

 

Projesi tamamlanan Başiskele’nin yeni parkı için ilk kazma çok yakın zamanda vurulacak ve 4 yılda ilçeye kazandırılan 47. park ve sosyal alan olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.