KBB hat 41

KARTEPE’DE YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

GÜNDEM 08.05.2024 - 11:03, Güncelleme: 08.05.2024 - 11:03
 

KARTEPE’DE YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, yerel seçimler sonrasında çalışmalarına hızla devam ediyor. Başkan Kocaman, günün yarısını makamında hemşehrilerini ağırlayarak geçirirken kalan yarısında da saha çalışmalarına devam ediyor.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ederken ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Başkan Kocaman, Etüt Proje Müdürlüğü tarafından İstasyon Mahallesi’nde yapılan projelendirme çalışmalarını yerinde inceledi.   PROJELENDİRME AŞAMASINDA Etüt Proje Müdürlüğü ekipleri İstasyon Mahallesi’nde İstasyon Merkez Camii’nin alt katında KARMEK, Kadın Spor Merkezi, Bilgi Evi, çok amaçlı salon; yanına yeni muhtarlık binası, İstasyon Ortaokulu’na ek derslik ve yol açma çalışmaları projelendirme çalışmalarına mekan inceleme ile başladı.    ÇALIŞMANIN SEVDALISIYIZ Projelendirme çalışmalarının bitmesi ile uygulamanın hemen başlanacağını belirten Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Kartepe’mize yeni yaşam alanları kazandırmaya devam ediyoruz. İstasyon Mahallemizde bulunan Yeni Cami’mizin alt katında KARMEK, Kadın Spor Merkezi, Bilgi Evi, çok amaçlı salon; yanına ise yeni muhtarlığımız için çalışmaları başlattık. Ayrıca İstasyon Ortaokulumuzda evlatlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda ek derslik ve yol açma çalışmalarını yerinde inceledik. Biz Kartepe’mize değer katmanın, sizler için çalışmanın sevdalısıyız” açıklamasında bulundu.  
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, yerel seçimler sonrasında çalışmalarına hızla devam ediyor. Başkan Kocaman, günün yarısını makamında hemşehrilerini ağırlayarak geçirirken kalan yarısında da saha çalışmalarına devam ediyor.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ederken ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Başkan Kocaman, Etüt Proje Müdürlüğü tarafından İstasyon Mahallesi’nde yapılan projelendirme çalışmalarını yerinde inceledi.

 

PROJELENDİRME AŞAMASINDA

Etüt Proje Müdürlüğü ekipleri İstasyon Mahallesi’nde İstasyon Merkez Camii’nin alt katında KARMEK, Kadın Spor Merkezi, Bilgi Evi, çok amaçlı salon; yanına yeni muhtarlık binası, İstasyon Ortaokulu’na ek derslik ve yol açma çalışmaları projelendirme çalışmalarına mekan inceleme ile başladı. 

 

ÇALIŞMANIN SEVDALISIYIZ

Projelendirme çalışmalarının bitmesi ile uygulamanın hemen başlanacağını belirten Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Kartepe’mize yeni yaşam alanları kazandırmaya devam ediyoruz. İstasyon Mahallemizde bulunan Yeni Cami’mizin alt katında KARMEK, Kadın Spor Merkezi, Bilgi Evi, çok amaçlı salon; yanına ise yeni muhtarlığımız için çalışmaları başlattık. Ayrıca İstasyon Ortaokulumuzda evlatlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda ek derslik ve yol açma çalışmalarını yerinde inceledik. Biz Kartepe’mize değer katmanın, sizler için çalışmanın sevdalısıyız” açıklamasında bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.