BAŞKAN AYGÜN ESNAFA EKONOMİ POLİTİKALARINI ANLATTI

DERİNCE 26.12.2021 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2021 - 09:46
 

BAŞKAN AYGÜN ESNAFA EKONOMİ POLİTİKALARINI ANLATTI

Esnafı ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde devam eden yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve büyüme odaklı ekonomi politikalarını paylaştı.

(İHA) - Ziyaretler sırasında esnafa bereketli kazançlar temennisinde bulunan Aygün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı ekonomi politikasındaki tarihi değişimle ilgili esnaf ve vatandaşları bilgilendirdi. Ziyaretler sırasında esnafa ve vatandaşlara yeni ekonomi programını anlatan broşürler de takdim edildi. "Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" Her zaman esnafın yanında olduklarını söyleyen Başkan Zeki Aygün, "İlçe Başkanımız Koray Merdan ve teşkilatlarımızla birlikte kıymetli esnafımızı ziyaret ettik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde hükümetimizin yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve büyüme odaklı ekonomi politikalarını vatandaşlarımızla paylaştık. Ayrıca Yenikent Mahallemizde devam eden kaldırım çalışmalarımızı inceledik. Güçlü Türkiye için güven ve istikrar hedefiyle çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Bu vesileyle bizlere gönüllerini açan vatandaşlarımıza, samimi ve içten sohbetleri için teşekkür ediyorum" dedi
Esnafı ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde devam eden yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve büyüme odaklı ekonomi politikalarını paylaştı.

(İHA) - Ziyaretler sırasında esnafa bereketli kazançlar temennisinde bulunan Aygün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı ekonomi politikasındaki tarihi değişimle ilgili esnaf ve vatandaşları bilgilendirdi. Ziyaretler sırasında esnafa ve vatandaşlara yeni ekonomi programını anlatan broşürler de takdim edildi.
"Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz"
Her zaman esnafın yanında olduklarını söyleyen Başkan Zeki Aygün, "İlçe Başkanımız Koray Merdan ve teşkilatlarımızla birlikte kıymetli esnafımızı ziyaret ettik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde hükümetimizin yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve büyüme odaklı ekonomi politikalarını vatandaşlarımızla paylaştık. Ayrıca Yenikent Mahallemizde devam eden kaldırım çalışmalarımızı inceledik. Güçlü Türkiye için güven ve istikrar hedefiyle çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Bu vesileyle bizlere gönüllerini açan vatandaşlarımıza, samimi ve içten sohbetleri için teşekkür ediyorum" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.