LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞKAN BÜYÜKAKIN, DİLOVASI ESNAFIYLA BULUŞTU

GÜNDEM 13.09.2023 - 10:22, Güncelleme: 13.09.2023 - 10:22
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN, DİLOVASI ESNAFIYLA BULUŞTU

Başkan Büyükakın, Dilovası’nda düzenlenen toplantıda esnaf ve sanatkârlarla bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, esnaf ve sanatkârlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Büyükakın, Dilovası esnafıyla bir araya geldi. Buluşmaya Başkan Büyükakın’ın yanı sıra Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, MHP Dilovası İlçe Başkanı Erdem Sıtar, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alper Demir, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı oda başkanları ile esnaflar katıldı. Soru cevap şeklinde geçen etkinlikte Başkan Büyükakın, esnafın sorularına cevap verirken ayrıca fikir alışverişinde de bulundu.   “İLÇEMİZDE YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR” Programda ilk konuşmayı Dilovası Belediye Başkanı Şayir yaptı. Dilovası’nın kabuğunu kırdığını ifade eden Şayir, “İlçemizde Büyükşehir ile birlikte hizmetlerimiz devam ediyor. Her caddemizde çalışma var. İlçemize yapılan hizmetlerden ötürü Başkan Büyükakın’a teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi. Programda konuşan Başkan Büyükakın, “Esnaf buluşmalarımızı önemsiyoruz. Her ilçede bu programı yapmaya çalışıyoruz. Sizlerle istişare ediyoruz. Sizin fikirlerinizi alıyoruz. Bugün burada bir araya gelmemizin sebebi sizsiniz. Sizleri dinleyeceğiz. Şehrimize ilçemize yönelik düşüncelerinizi alacağız. Bizim gözümüzden kaçan durumlar olabilir. Siz bunları bize söyleyebilirsiniz” diye konuştu.
Başkan Büyükakın, Dilovası’nda düzenlenen toplantıda esnaf ve sanatkârlarla bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, esnaf ve sanatkârlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Büyükakın, Dilovası esnafıyla bir araya geldi. Buluşmaya Başkan Büyükakın’ın yanı sıra Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, MHP Dilovası İlçe Başkanı Erdem Sıtar, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alper Demir, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı oda başkanları ile esnaflar katıldı. Soru cevap şeklinde geçen etkinlikte Başkan Büyükakın, esnafın sorularına cevap verirken ayrıca fikir alışverişinde de bulundu.

 

“İLÇEMİZDE YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR”

Programda ilk konuşmayı Dilovası Belediye Başkanı Şayir yaptı. Dilovası’nın kabuğunu kırdığını ifade eden Şayir, “İlçemizde Büyükşehir ile birlikte hizmetlerimiz devam ediyor. Her caddemizde çalışma var. İlçemize yapılan hizmetlerden ötürü Başkan Büyükakın’a teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi. Programda konuşan Başkan Büyükakın, “Esnaf buluşmalarımızı önemsiyoruz. Her ilçede bu programı yapmaya çalışıyoruz. Sizlerle istişare ediyoruz. Sizin fikirlerinizi alıyoruz. Bugün burada bir araya gelmemizin sebebi sizsiniz. Sizleri dinleyeceğiz. Şehrimize ilçemize yönelik düşüncelerinizi alacağız. Bizim gözümüzden kaçan durumlar olabilir. Siz bunları bize söyleyebilirsiniz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.