KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞKAN ÖZLÜ, ANNELER GÜNÜ NEDENİ İLE BAYAN GAZETECİLERİ AĞIRLADI

YAŞAM 11.05.2022 - 15:59, Güncelleme: 11.05.2022 - 15:59
 

BAŞKAN ÖZLÜ, ANNELER GÜNÜ NEDENİ İLE BAYAN GAZETECİLERİ AĞIRLADI

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, KOGACE’nin annelerini ve anne adaylarını yemekte ağırladı

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Annler Günü dolayısıyla Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’ nin anne üyeleri ve anne adaylarını yemekte ağırladı. Başiskele sahilde bulunan Diva Restoran’da gazetecileri ağırlayan Yasin Özlü’ye Özel Kalem Müdürü Sevcan Kutlu Aydemir, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Çelikiz de eşlik etti. Yemeğe ayrıca KOGACE Başkanı Cemal Kaplan, Başkan Yardımcısı Hüseyin Öziri, KOGACE Kadın Komisyonundan Ayşe Aydın da katıldı. AYDIN’DAN BAŞKANA TEŞEKKÜR Yemeğe katılan gazetecilere teşekkür eden KOGACE Kadın Komisyonundan Ayşe Aydın, “Böylesine özel bir günde bizleri ağırlayan Başiskele Belediye Başkanımız Yasin Özlü’ye ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Yasin Başkanımız özel günlerde bizi hiçbir zaman unutmuyor. Annelik ve annelerimiz çok kutsal. Burada hem annelerimiz hem de anne adaylarımız var. Kendilerine de bizleri kırmayıp yemeğe katıldıkları için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. KOGACE Başkanı Cemal Kaplanda yemek organizasyonu için Başkan Özlü’ye çok teşekkür etti.   ÖZLÜ: GAZETECİ ANNELERİN İŞİ DAHA ZOR Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ise “Geldiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sizlerle bir arada olmak gerçekten beni çok mutlu ediyor. Özellikle annelerimiz bugün bizlerle olduğu için daha da heyecanlıyız. Annelerimiz bizim için çok önemli. Annelerimizle hemen hemen her etkinlikte bir araya geliyoruz. Onları böyle özel bir günde ağırlamaktan onur duyduk. Gazeteci anneler bizim çok çok daha önemli. Hem bir çocuk yetiştirip hem de ev ekonomisine katkıda bulunuyorlar. Gerçekten yaptığınız iş çok zor ve meşakkatli. Sizlere hem annelik mesleğiniz hem de gazetecilik mesleğinizde başarılar diliyorum” dedi.    
Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, KOGACE’nin annelerini ve anne adaylarını yemekte ağırladı

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Annler Günü dolayısıyla Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’ nin anne üyeleri ve anne adaylarını yemekte ağırladı. Başiskele sahilde bulunan Diva Restoran’da gazetecileri ağırlayan Yasin Özlü’ye Özel Kalem Müdürü Sevcan Kutlu Aydemir, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Çelikiz de eşlik etti. Yemeğe ayrıca KOGACE Başkanı Cemal Kaplan, Başkan Yardımcısı Hüseyin Öziri, KOGACE Kadın Komisyonundan Ayşe Aydın da katıldı.

AYDIN’DAN BAŞKANA TEŞEKKÜR

Yemeğe katılan gazetecilere teşekkür eden KOGACE Kadın Komisyonundan Ayşe Aydın, “Böylesine özel bir günde bizleri ağırlayan Başiskele Belediye Başkanımız Yasin Özlü’ye ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Yasin Başkanımız özel günlerde bizi hiçbir zaman unutmuyor. Annelik ve annelerimiz çok kutsal. Burada hem annelerimiz hem de anne adaylarımız var. Kendilerine de bizleri kırmayıp yemeğe katıldıkları için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. KOGACE Başkanı Cemal Kaplanda yemek organizasyonu için Başkan Özlü’ye çok teşekkür etti.

 

ÖZLÜ: GAZETECİ ANNELERİN İŞİ DAHA ZOR

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ise “Geldiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sizlerle bir arada olmak gerçekten beni çok mutlu ediyor. Özellikle annelerimiz bugün bizlerle olduğu için daha da heyecanlıyız. Annelerimiz bizim için çok önemli. Annelerimizle hemen hemen her etkinlikte bir araya geliyoruz. Onları böyle özel bir günde ağırlamaktan onur duyduk. Gazeteci anneler bizim çok çok daha önemli. Hem bir çocuk yetiştirip hem de ev ekonomisine katkıda bulunuyorlar. Gerçekten yaptığınız iş çok zor ve meşakkatli. Sizlere hem annelik mesleğiniz hem de gazetecilik mesleğinizde başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.