KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞKAN ÖZLÜ " BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ"

YAŞAM 09.04.2023 - 20:29, Güncelleme: 09.04.2023 - 20:29
 

BAŞKAN ÖZLÜ " BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ"

Başiskele Belediyesi, 15 Ramazan Dünya Yetimler Günü dolayısıyla ilçede ikamet eden yetim çocuklar ve ailelerinin katılım gösterdiği bir iftar programı düzenledi.

Başiskele Sahili'nde özel bir restoranda Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak da katılım gösterdi. BAŞKAN ÖZLÜ’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL İLGİ   Başiskele'de çocuklara her zaman ve her yerde büyük değer ve onlara destek veren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, iftar programında kurulan gönül sofrasında minik misafirleriyle özel olarak ilgilendi, aileleriyle sohbet etti. BAŞKAN ÖZLÜ: BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ Programda konuşan Başkan M. Yasin Özlü, “Her yıl Ramazan ayının 15’inci gününü "Dünya Yetimler Günü" Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde tüm AK Parti Belediyelerinde bu gelenek uygulanıyor. Bizler de geçen yıllarda olduğu gibi bu Ramazan’da da ilçemizdeki yetim çocuklarımız ve aileleriyle iftar yapmanın, aynı sofrayı birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz Başiskele’mizde kocaman bir aileyiz, burası hepimizin evi. Katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramı’nızı da şimdiden tebrik ediyorum.” dedi.   Başkan Özlü,’nün ardından kürsüye çıkan Kaymakam Çakmak da kısa bir konuşma yaparak katılımcıların Ramazan-ı Şerif’ini kutladı ve gelecek bayramlarını tebrik etti.   YETİMLERİN DİŞ KİRASI UNUTULMADI Program sonunda Başiskele Belediye Başkan Özlü, yetim çocuklara diş kirası  mahiyetinde çeşitli hediyeler vererek onların gülümsemelerine de vesile oldu.
Başiskele Belediyesi, 15 Ramazan Dünya Yetimler Günü dolayısıyla ilçede ikamet eden yetim çocuklar ve ailelerinin katılım gösterdiği bir iftar programı düzenledi.

Başiskele Sahili'nde özel bir restoranda Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak da katılım gösterdi.

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL İLGİ

 

Başiskele'de çocuklara her zaman ve her yerde büyük değer ve onlara destek veren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, iftar programında kurulan gönül sofrasında minik misafirleriyle özel olarak ilgilendi, aileleriyle sohbet etti.

BAŞKAN ÖZLÜ: BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ

Programda konuşan Başkan M. Yasin Özlü, “Her yıl Ramazan ayının 15’inci gününü "Dünya Yetimler Günü" Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde tüm AK Parti Belediyelerinde bu gelenek uygulanıyor. Bizler de geçen yıllarda olduğu gibi bu Ramazan’da da ilçemizdeki yetim çocuklarımız ve aileleriyle iftar yapmanın, aynı sofrayı birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz Başiskele’mizde kocaman bir aileyiz, burası hepimizin evi. Katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramı’nızı da şimdiden tebrik ediyorum.” dedi.

 

Başkan Özlü,’nün ardından kürsüye çıkan Kaymakam Çakmak da kısa bir konuşma yaparak katılımcıların Ramazan-ı Şerif’ini kutladı ve gelecek bayramlarını tebrik etti.

 

YETİMLERİN DİŞ KİRASI UNUTULMADI

Program sonunda Başiskele Belediye Başkan Özlü, yetim çocuklara diş kirası  mahiyetinde çeşitli hediyeler vererek onların gülümsemelerine de vesile oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.