LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞKAN ÖZLÜ: GENÇLERİMİZİN HAYALLERİ BİZİM PROJELERİMİZ

GÜNDEM 20.03.2024 - 17:22, Güncelleme: 20.03.2024 - 17:22
 

BAŞKAN ÖZLÜ: GENÇLERİMİZİN HAYALLERİ BİZİM PROJELERİMİZ

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçenin eğitim kadrosuyla iftar programında bir araya geldi. Başkan Özlü, öğrenci kardeşlerinin hayallerinin kendilerine bir proje ve bu projeleri hayata geçirmede en önemli paydaşların da eğitimcilerin olduğunu söyledi.

Başiskele Belediyesi ev sahipliğinde Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde okul müdürleri, öğretmenler, Başiskele Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri,  okul aile birliği başkanları ve üyelerini bir araya getiren iftar programı,  Karşıyaka Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa Başiskele Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı Ali Ada,  Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Özkan Duvarcı, Başiskele Halk Eğitim Müdürü Zeynel Abidin Kayış, okul müdürleri, okul aile birlikleri başkanları ve üyeleri katıldı. BAŞKAN ÖZLÜ: “ÂLÂ GENÇLİK YETİŞTİRMEK ADINA, İŞ BİRLİĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM” İftar öncesi bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkan M. Yasin Özlü, Başiskele Belediyesi’nin eğitime, geleceğin teminatı çocuklara ve gençlere, kadın ve aileye yönelik yapılan hizmetler ve destekleri tek tek anlattı. Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile geleceğin hazinesi olarak gördüğü çocuklara ve gençlere eğitimden sanata, spordan sağlığa, bilimden teknolojiye çeşitli alanlarda maddi ve manevi her türlü destek verdiklerini söyleyen Başkan Özlü, “Gençler geleceğimiz şuuruyla onlara kulak vererek çalışıyoruz. Onları ötekileştiren zihniyetlerden ziyade, hedef grubumuzda öneminin, farkının farkında hizmetleri hayata geçiriyoruz. Bizler her zaman şunu söylüyoruz: Bizler için bir çocuğumuzun ya da gencimizin hayatına dokunmak rutin belediyecilik hizmetlerinden daha büyük öneme sahip. Onların hayalleri bu yüzden bizlerin projeleri ve elbette bu konuda sizlerin desteği çok önemli. Evde anne babaların, okulda siz değerli öğretmenlerimizin hayatlarına yön verme, doğru yönlendirme noktasında hep birlikte destek noktasında varız. Her birinize Başiskele’de büyük emek verdiğimiz âlâ bir gençlik modeli yetiştirmek adına harcadığımız çaba ve işlerde,  iş birliğiniz ve kıymetli emekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Ramazan-ı Şerifi’nizi tebrik ediyor, şimdiden herkesin bayramını da kutluyorum.” dedi.
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçenin eğitim kadrosuyla iftar programında bir araya geldi. Başkan Özlü, öğrenci kardeşlerinin hayallerinin kendilerine bir proje ve bu projeleri hayata geçirmede en önemli paydaşların da eğitimcilerin olduğunu söyledi.

Başiskele Belediyesi ev sahipliğinde Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde okul müdürleri, öğretmenler, Başiskele Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri,  okul aile birliği başkanları ve üyelerini bir araya getiren iftar programı,  Karşıyaka Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa Başiskele Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı Ali Ada,  Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Özkan Duvarcı, Başiskele Halk Eğitim Müdürü Zeynel Abidin Kayış, okul müdürleri, okul aile birlikleri başkanları ve üyeleri katıldı.

BAŞKAN ÖZLÜ: “ÂLÂ GENÇLİK YETİŞTİRMEK ADINA, İŞ BİRLİĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İftar öncesi bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkan M. Yasin Özlü, Başiskele Belediyesi’nin eğitime, geleceğin teminatı çocuklara ve gençlere, kadın ve aileye yönelik yapılan hizmetler ve destekleri tek tek anlattı.

Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile geleceğin hazinesi olarak gördüğü çocuklara ve gençlere eğitimden sanata, spordan sağlığa, bilimden teknolojiye çeşitli alanlarda maddi ve manevi her türlü destek verdiklerini söyleyen Başkan Özlü, “Gençler geleceğimiz şuuruyla onlara kulak vererek çalışıyoruz. Onları ötekileştiren zihniyetlerden ziyade, hedef grubumuzda öneminin, farkının farkında hizmetleri hayata geçiriyoruz. Bizler her zaman şunu söylüyoruz: Bizler için bir çocuğumuzun ya da gencimizin hayatına dokunmak rutin belediyecilik hizmetlerinden daha büyük öneme sahip. Onların hayalleri bu yüzden bizlerin projeleri ve elbette bu konuda sizlerin desteği çok önemli. Evde anne babaların, okulda siz değerli öğretmenlerimizin hayatlarına yön verme, doğru yönlendirme noktasında hep birlikte destek noktasında varız. Her birinize Başiskele’de büyük emek verdiğimiz âlâ bir gençlik modeli yetiştirmek adına harcadığımız çaba ve işlerde,  iş birliğiniz ve kıymetli emekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Ramazan-ı Şerifi’nizi tebrik ediyor, şimdiden herkesin bayramını da kutluyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.