KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞKAN ÖZLÜ'DEN ZAGREB BÜYÜKELÇİSİ KIRAN'A ZİYARET

GÜNDEM 04.10.2023 - 15:16, Güncelleme: 04.10.2023 - 15:16
 

BAŞKAN ÖZLÜ'DEN ZAGREB BÜYÜKELÇİSİ KIRAN'A ZİYARET

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile birlikte Türkiye’nin Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran’ı makamında ziyaret etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hazreti Mevlana’nın vuslatının 750. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de geçen hafta sonu Sema Ayin-i Şerifi icra edildi. Türkiye’nin Zagreb Büyükelçiliği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Başkan M. Yasin Özlü de katılım gösterdi.   Dünya Belediyeler Birliği, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile birlikte Zagreb Büyükelçisi Kıran’ı makamında ziyaret eden TDBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, misafirperverlikleri dolayısıyla Büyükelçi Kıran’a teşekkürlerini iletti.   GEÇEN YIL BAŞİSKELE KARİYER ZİRVESİ’NİN ÖZEL KONUĞUYDU   Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran, Dışişleri Bakan Yardımcılığı görevini üstlenirken Başiskele Belediyesi’nin Genc-i Âlâ modelinin en önemli etkinliklerinden ve yakın zamanda ikincisini düzenleyeceği Kariyer Zirvesi’nin geçen yılki özel konuğu olarak katılmıştı. Birbirinden ünlü ve konusunda uzman isimlerin katıldığı zirvede Yavuz Selim Kıran, gençler tarafından oldukça yoğun ilgiyle karşılanmış ve büyük beğeni toplamıştı.    
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile birlikte Türkiye’nin Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran’ı makamında ziyaret etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hazreti Mevlana’nın vuslatının 750. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de geçen hafta sonu Sema Ayin-i Şerifi icra edildi. Türkiye’nin Zagreb Büyükelçiliği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Başkan M. Yasin Özlü de katılım gösterdi.

 

Dünya Belediyeler Birliği, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile birlikte Zagreb Büyükelçisi Kıran’ı makamında ziyaret eden TDBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, misafirperverlikleri dolayısıyla Büyükelçi Kıran’a teşekkürlerini iletti.

 

GEÇEN YIL BAŞİSKELE KARİYER ZİRVESİ’NİN ÖZEL KONUĞUYDU

 

Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran, Dışişleri Bakan Yardımcılığı görevini üstlenirken Başiskele Belediyesi’nin Genc-i Âlâ modelinin en önemli etkinliklerinden ve yakın zamanda ikincisini düzenleyeceği Kariyer Zirvesi’nin geçen yılki özel konuğu olarak katılmıştı. Birbirinden ünlü ve konusunda uzman isimlerin katıldığı zirvede Yavuz Selim Kıran, gençler tarafından oldukça yoğun ilgiyle karşılanmış ve büyük beğeni toplamıştı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.