LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞKAN TURAN PERSONELİ İLE HALI SAHADA MAÇ YAPTI

KANDIRA 04.06.2021 - 07:48, Güncelleme: 04.06.2021 - 07:48
 

BAŞKAN TURAN PERSONELİ İLE HALI SAHADA MAÇ YAPTI

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından halı sahada düzenlenen futbol maçına katıldı.

Corona virüs tedbirleri kapsamında uzun süredir hizmet veremeyen halı sahaların 1 Haziranda açılması sonrası Kandıra’da halı sahada ilk maç Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve belediye personeli tarafından yapıldı. Sporsever ve sporcu kimliği ile tanınan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından halı sahada düzenlenen Fen İşleri Müdürlüğü, Garaj Amirliği ve Kültür Müdürlüğü çalışanlarının katıldığı dostluk maçında top koşturdu. Dostluk maçında Başkan Turan’ın takımında Garaj Amirliği ve Kültür Müdürlüğü personeli yer alırken, karşı takımda Fen İşleri Müdürlüğü yönetim kadrosu ve operatörleri yer aldı.  Büyük mücadele yaşanan bol gollü maç, Başkan Turan’ın takımının mağlubiyeti ile 11/10 sona erdi.  Başkan Turan maç çıkışı yaptığı açıklamada, halı saha yasaklarının bitmesinin ardından Belediye personeli tarafından yapılan davete icabet ettiğini ifade ederken, ‘’ Belediye personelimiz, gençlerimiz bizim için değerlidir. Dostane, centilmence bir maç oldu. Rakip personelimizin maşallahı var bizi çok zorladılar. Kazanan sevgi ve dostluk oldu. Bu maçı verdik, artık rövanşında durum ne olur bilemiyorum. Güzel bir maçtı teşekkür ediyorum ‘’ dedi. Müsabaka esnasında Başkan Yardımcısı Mustafa Dursun ve Fen İşleri Müdürü Muammer Küçükbayrak maçı seyretti. Başkan Turan, müsabaka sonrası belediye personeli ve halı sahada maç yapan Kandıralı gençlerle bir süre sohbet etti.
Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından halı sahada düzenlenen futbol maçına katıldı.

Corona virüs tedbirleri kapsamında uzun süredir hizmet veremeyen halı sahaların 1 Haziranda açılması sonrası Kandıra’da halı sahada ilk maç Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve belediye personeli tarafından yapıldı.

Sporsever ve sporcu kimliği ile tanınan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından halı sahada düzenlenen Fen İşleri Müdürlüğü, Garaj Amirliği ve Kültür Müdürlüğü çalışanlarının katıldığı dostluk maçında top koşturdu.

Dostluk maçında Başkan Turan’ın takımında Garaj Amirliği ve Kültür Müdürlüğü personeli yer alırken, karşı takımda Fen İşleri Müdürlüğü yönetim kadrosu ve operatörleri yer aldı.  Büyük mücadele yaşanan bol gollü maç, Başkan Turan’ın takımının mağlubiyeti ile 11/10 sona erdi. 

Başkan Turan maç çıkışı yaptığı açıklamada, halı saha yasaklarının bitmesinin ardından Belediye personeli tarafından yapılan davete icabet ettiğini ifade ederken, ‘’ Belediye personelimiz, gençlerimiz bizim için değerlidir. Dostane, centilmence bir maç oldu. Rakip personelimizin maşallahı var bizi çok zorladılar. Kazanan sevgi ve dostluk oldu. Bu maçı verdik, artık rövanşında durum ne olur bilemiyorum. Güzel bir maçtı teşekkür ediyorum ‘’ dedi.

Müsabaka esnasında Başkan Yardımcısı Mustafa Dursun ve Fen İşleri Müdürü Muammer Küçükbayrak maçı seyretti.

Başkan Turan, müsabaka sonrası belediye personeli ve halı sahada maç yapan Kandıralı gençlerle bir süre sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.